Doskonały post! STOP komunie!
ok. zmyliło mnie zdjęcie - ale w sumie i tak jeden ch ...
Poseł Ostrowski i radny Dziemdziora pomysły mają dobre, a ta krytyka niektórych forumowiczów wynika z politycznych uprzedzeń. Zostaje tylko wybrać Jana Dziem. na prezydenta niech to wszystko zrealizuje, a jak nie wykona to się go pogoni.
Ja po prostu pytam jak Pan Dziemdziora i Pan poseł Ostrowski wyobrażają sobie realizację takiego projektu - pomiędzy chcieć, a zrobić jest daleka jeszcze droga. A tak nawiasem mówiąc to Lewica w Piotrkowie miała już okazję do realizacji tych wspaniałych projektów tylko nie wiedzieć czemu wcześniej przed rokiem wyborczym Panowie nie byli aż tacy genialni. Mogą też składać wnioski i propozycje w Radzie Miasta i jakoś też żadnego tego typu projektu nie widziano. Ale o to już trudniej lepiej śpiewać do wyborców i dziennikarzy "Tu na razie jest ściernisko, ale będzie San Francisco"
Ale dokąd? Do Pogoni Szczecin?
Dowcip ala Karol Strasburger.
Wprawdzie premier z Krakowa Jan Rokita ma na imię także Maria, ale pierwsze słyszę, aby aktor Karol Strasburger miał drugie imię... Ala! Ale pewnie coś przeoczyłem...
PS Imię "Ala" piszemy - chyba, że znowu jakieś zmiany mi umknęły - wielką literą. Póki co.
[a' la - (fr.) w rodzaju, na sposób, jak.]
Kolejny doskonały dowcip. Może wydawnictwo "Piotrków 800" zechce wydać jakiś zbiór.
Pogoń Szczecin jako drużyna lokalna jak i ogólnopolska nigdy nie była lubiana w piotrkowskich kręgach kibiców ponieważ sympatyzuje z Legią Warszawa !!!
PIOTRKÓW - WIDZEW - CONCORDIA !!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!