metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga10.09.2010 10:40

"kampania-" napisał(a):
mam pytanie do tego pseudo kandydata o to gdzie był wcześniej gdy Piotrkowem rządziła lewica lub jej kompani, i gdzie był ten śmieszny poseł, nagle w roku wyborczym się obudzili :) i maja wiele pomysłów na zmiany w Piotrkowie ?????
Śmiech na sali

Doskonały post! STOP komunie!

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)10.09.2010 14:13

"Marcin-Majewski" napisał(a):
Wydaje mi się, że Panu Krzysztofikowi chodziło o Jezioro Bugaj, no chyba, że trasa na Bełchatów się przesunęła.

ok. zmyliło mnie zdjęcie - ale w sumie i tak jeden ch ...

00

97-300 97-300ranga10.09.2010 14:30

Janek!Mordo ty moja!

00

sauron ~sauron (Gość)10.09.2010 14:37

Poseł Ostrowski i radny Dziemdziora pomysły mają dobre, a ta krytyka niektórych forumowiczów wynika z politycznych uprzedzeń. Zostaje tylko wybrać Jana Dziem. na prezydenta niech to wszystko zrealizuje, a jak nie wykona to się go pogoni.

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)10.09.2010 14:45

"sauron" napisał(a):
krytyka niektórych forumowiczów wynika z politycznych uprzedzeń.

Ja po prostu pytam jak Pan Dziemdziora i Pan poseł Ostrowski wyobrażają sobie realizację takiego projektu - pomiędzy chcieć, a zrobić jest daleka jeszcze droga. A tak nawiasem mówiąc to Lewica w Piotrkowie miała już okazję do realizacji tych wspaniałych projektów tylko nie wiedzieć czemu wcześniej przed rokiem wyborczym Panowie nie byli aż tacy genialni. Mogą też składać wnioski i propozycje w Radzie Miasta i jakoś też żadnego tego typu projektu nie widziano. Ale o to już trudniej lepiej śpiewać do wyborców i dziennikarzy "Tu na razie jest ściernisko, ale będzie San Francisco"

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)10.09.2010 15:01

"sauron" napisał(a):
to się go pogoni.

Ale dokąd? Do Pogoni Szczecin?

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)10.09.2010 15:09

"Piotr-Wlostowic" napisał(a):

Dowcip ala Karol Strasburger.

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)10.09.2010 15:30

"Marcin-Majewski" napisał(a):

Wprawdzie premier z Krakowa Jan Rokita ma na imię także Maria, ale pierwsze słyszę, aby aktor Karol Strasburger miał drugie imię... Ala! Ale pewnie coś przeoczyłem...
PS Imię "Ala" piszemy - chyba, że znowu jakieś zmiany mi umknęły - wielką literą. Póki co.
[a' la - (fr.) w rodzaju, na sposób, jak.]

Komentarz był edytowany przez autora: 10.09.2010 15:39

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)10.09.2010 15:36

Wprawdzie premier z Krakowa Jan Rokita ma na imię także Maria, ale pierwsze słyszę, aby aktor Karol Strasburger miał drugie imię... Ala! Ale pewnie coś przeoczyłem...
PS Imię "Ala" piszemy - chyba, że znowu jakieś zmiany mi umknęły - wielką literą. Póki co.

Kolejny doskonały dowcip. Może wydawnictwo "Piotrków 800" zechce wydać jakiś zbiór.

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)10.09.2010 19:06

Pogoń Szczecin jako drużyna lokalna jak i ogólnopolska nigdy nie była lubiana w piotrkowskich kręgach kibiców ponieważ sympatyzuje z Legią Warszawa !!!
PIOTRKÓW - WIDZEW - CONCORDIA !!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat