metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)09.09.2010 20:02

"Czepialski" napisał(a):
Panie Majewski. Czy istnieje ktokolwiek w tym mieście, kto przedstawiłby rzeczowe projekty, słowem rzeczowy program?

Ja nie patrzę aż tak pesymistycznie. Wiadome jest, że nie ma i nigdy nie będzie takiego kandydata, który zrealizowałby wszystkie punkty swojego programu wyborczego. Ja nie lubię tylko pustej propagandy właśnie w stylu jaki proponuje piotrkowska Lewica. Jeszcze jedna uwaga - oczywiście, że na spotkaniu byli Weterani Lewicy - co prawda ich reprezentacja była skromna, ale za to przybył sam członek Zarządu czyli Jan Dziemdziora.

00

Sergio ~Sergio (Gość)09.09.2010 20:20

Popieram!Jak najwięcej takich miejsc i dobrego zagospodarowania, a nasze miasto będzie piękniejsze i ciekawsze!

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)09.09.2010 22:25

"cieciorka" napisał(a):
Podobno lewica stawia na młodych...

...młodych starych...
I to tylko - podobno.

00

PIOTRKOWIANIN 1978 ~PIOTRKOWIANIN 1978 (Gość)09.09.2010 22:39

CHODZE Z DZIECKIEM I Z ZONA DO PARKU BELZACKIEGO NA SPACERY CZYLI DO ,,POMU,, NARAZIE JEST TAM NIESAMOWITA ATMOSFERA I KLIMAT,LEPIEJ NIECH POLITYCY ZOSTAWIA TO MIEJSCE W SPOKOJU.JESLI NIE CHCA TEGO MIEJSCA ZNISZCZYC.TAKIE JEST MOJE ZDANIE.ZOSTAWMY TO MIEJSCE TAKIE JAKIM JEST CISZA,SPOKOJ,PLYWAJACE KACZKI-A NIERAZ I LABEDZIE I SZUM DRZEW.POZDRAWIAM INNYCH MIESZKANCOW.

00

Kacper Krzysztofik ~Kacper Krzysztofik (Gość)09.09.2010 22:52

Platforma Obywatelska RP wraz stowarzyszeniem ekologów zaproponowała 4 lata temu powstanie osady ekologicznej nad Jeziorem Bugaj.Ważne jest stworzenie koncepcji idealnej,uwzględniającej ochronę środowiska jak i potrzebę mieszkańców. Tylko w ten sposób jesteśmy w stanie zachować ten niepowtarzalny krajobraz.Zyskają wszyscy - ekolodzy bo zostanie zachowane pewne siedliska ekologiczne, mieszkańcy - bo będą mogli zaznać chwile spokoju wśród natury....

Komentarz był edytowany przez autora: 09.09.2010 22:56

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)09.09.2010 23:03

"Czepialski" napisał(a):
Obywatelu Włostowic!
Będziemy (my - ja i moje alter ego) czepiać się wszystkiego, co popadnie! Szczególnie takich rzeczy jak powyżej!
A czy Obywatel nie czepia się podobnie do nas?

Czepiam się, podobnie do Was.
Jak rzep spętelkowanego swetra. (Psiego ogona - zbyt ograne).

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)09.09.2010 23:10

"Czepialski" napisał(a):
Szkoda, że na spotkaniu nie było "weteranów lewicy". Albo "młodych" socjaldemokratów. To by dopiero było fajne zdjęcie!

Tak się temu zdjęciu panoramicznemu przyglądam i przyglądam, że zaczynam podejrzewać, czy ono nie jest przypadkiem wykonane w technologii Full HD 3D. No, jak prawdziwe jest, tylko dłonią musnąć, stanąć obok nich, poczuć oddech...
Full wypas, naprawdę. Te nasycone kolory, ta głębia niespotykana, ten kontrast nadzwyczajny... I to niebywałe uchwycenie chwili, wierne oddanie nastroju, klimatu miejsca, słowem - spojrzenie na sprawę godne oka i ręki mistrza Antonioniego.
Cud-miód.

Komentarz był edytowany przez autora: 09.09.2010 23:15

00

kampania ???? ~kampania ???? (Gość)10.09.2010 09:38

mam pytanie do tego pseudo kandydata o to gdzie był wcześniej gdy Piotrkowem rządziła lewica lub jej kompani, i gdzie był ten śmieszny poseł, nagle w roku wyborczym się obudzili :) i maja wiele pomysłów na zmiany w Piotrkowie ?????
Śmiech na sali

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)10.09.2010 10:03

"Kacper-Krzysztofik" napisał(a):
Zyskają wszyscy - ekolodzy bo zostanie zachowane pewne siedliska ekologiczne, mieszkańcy - bo będą mogli zaznać chwile spokoju wśród natury....

Jakie siedliska ekologiczne ? Człowieku zastanów się co piszesz!
W niewielkiej odległości od POMu trasa na Bełchatów itp.,zakład Emersona oraz Celni co daje dosyć większy poziom hałasu i spalin. Do tego też uczęszczana trasa studentów A.Ś. którzy jak mniemam zbytnim siedliskiem ekologicznym nie są. I co tam jest szanowny rozmówco tak wyjątkowego że stało się lepsze od parku ks. J.Poniatowskiego ? Nie wygłupiaj się i jak masz startować na Rajcę miasta to wymyśl coś lepszego bo jak na razie licho idzie.
STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!

00

Marcin Majewski ~Marcin Majewski (Gość)10.09.2010 10:11

"cma9999" napisał(a):
W niewielkiej odległości od POMu trasa na Bełchatów itp.,zakład Emersona oraz Celni co daje dosyć większy poziom hałasu i spalin.

Wydaje mi się, że Panu Krzysztofikowi chodziło o Jezioro Bugaj, no chyba, że trasa na Bełchatów się przesunęła.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat