Pusto słowa po co te szopki brak poszanowania dla ludzi w tej gminie nie ma gospodarza
sps kupisz sprzęt za 10000 i będzie słychać tak samo. Ja słyszałem dobrze, więc mi nie przeszkadzało na czym to nagrywali. Zawsze możesz przełączyć na RMF i posłuchać poluityków na sprzecie za 100000. Miód na twoje uszy
strefa fm - stacja radiowa z ' redaktorem' M.C żenada brak samo krytycyzmu wysokie mniemanie o sobie, prześmiewca zero profesjonalizmu ogólnie burak .
Nie rozwijajacy sie stojacy w miejscu zascianek...Taka brutalna prawda miasto? Gdzie? zadnych inwestycji ,zmian w Moszczenicy nowe sklepy miejsca pracy a tu?
juzek, ale o czym Ty mówisz (piszesz) ?? O zawartości merytorycznej czy o jakości? Zdecyduj się na coś. A jeżeli nie słyszysz różnicy w jakości to może czas już uda się do audiologa.
Rejestrator za 400zł, mikrofon za 100zł, namiot - to ma być studio....
Brakuje do tego poloneza trucka a będzie też wóz transmisyjny....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!