Dobrze, że portal epiotrkow.pl dodał, że mowa o straży w Radomsku. Nam Państwowa Straż Pożarna w Piotrkowie tryb. odmówiła interwencji w celu zlikwidowania gniazda os (dodam, że sporego!!!) tłumacząc to tym, że cytuję : "nie wyjeżdżamy do takich zgłoszeń, z uwagi na zagrożenie osłabienia gotowości bojowej państwowej straży pożarnej ". Pozostało nam zlikwidować gniazdo samodzielnie i zastanowić się do jakiego ataku bojowego ma być przygotowana nasza straż ??????
Portal epiotrków ale mowa o Radomsku. Na prawdę, wiele publikacji na tym portalu to jakieś nieporozumienie...
u mnie już raz straż likwidowała gniazda szerszeni i os. pomimo spryskania szerszenie i tak wróciły. a co do samodzielnego strącania, nie polecam.
zakup środka we własnym zakresie to nie duży wydatek, a straż i tak odwala najgorszą robotę za nas. więc wypominanie, że trzeba kupić samemu jest jak bardziej nie na miejscu.
pozdrawiam
Ja biere takie gniazdo i przerzucam do sąsiada. I po kłopocie. Ale ten jest cham i prostak czasami wrzuca mi z powrotem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!