Panie włodarzu Piotrkowa Trybunalskiego, Krzysztofie Chojniaku, zapraszam Pana na ulicę Geodezyjną w tym Pańskim mieście i przy każdej okazji będę Pana zapraszała na tą ulicę aż do skutku. To jest skandal, żeby tak wyglądała ulica w mieście powiatowym i nie ma się co chełpić uliczką osiedlową podczas gdy inne ulice w rządzonym przez Pana mieście wyglądają niczym po wojnie.
Ciekawe kiedy na Lecha Kaczyńskiego będzie nowa nawierzchnia albo na Lecha Wałęsy.
Nawet nie wiem, gdzie jest ul. L. Białego, ale wszyscy wiedzą, gdzie jest np. ul. Wojska Polskiego i co?... Od Kauflandu do Kostromskiej już niedługo w ogóle nie da się przejechać i takich przykładów jest więcej, a lokalna władza chwali się remontami kolejnych małych uliczek, po których jeżdżą chyba tylko ci, którzy tam mieszkają.
Na ul. Żelaznej rusza się kostka na ścieżce dla rowerów- na innych ścieżkach też kostka jest nie zasypana piaskiem, więc nie wiem jakicmcudem to odebrali ??
Który to z urzędników czy radnych mieszka przy tej ulicy , a ja się pytam kiedy remont Rosevelta , Żelaznej ,Wojska Polskiego ? My tą ulicą otwieramy oczy niedowiarkom , to jest ulica jest miarą naszych możliwości. Tak panie Chojniak pańskie możliwości są tak krótkie jak ta ulica >
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!