metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pinczerrr ~pinczerrr (Gość)25.09.2018 06:13

wiencej pomocy od rzadu dla mlodych malzenstw kredyty bezprocentowe i to juz duzo daje bo jak zyc na wyjentym mieszkaniu i placic za wynajem 2pokoji 1000zl jak nasze zarobki w kraju sa najmniejsze

20

gość ~gość (Gość)23.09.2018 18:55

Kobiety nie są przystosowane do życia w małżeństwie ??? Jak czytam komentarze niektórych panów to ja się w ogóle nie dziwie. Takich kretynow znosić ... już bym wolała zostać lesbijka.
Poza tym wszyscy panowie są tacy ok ze mało który opiekuje się dzieckiem albo zajmuje domem. Wracają z pracy i jak te święte krowy przed telewizor. Jądra bym wyrwała i powiesiła na ekranie żeby powspominal... E.

14

gość ~gość (Gość)23.09.2018 18:24

Tez mam córki i powiem wam tak jak patrze na ich mężów to im zazdroszczę pomagają we wszystkim w domu przy dzieciach dawniej tak mąż nie angażował się w życie rodzinne i mnie jest wstyd za córki bo dziewczyny robiły wszystko w domu a kilka miesięcy po ślubie zrobiły się leniwe i to jest prawda dzisiaj kobiety są za bardzo wymagające.

60

gość ~gość (Gość)23.09.2018 17:59

Do elonek no taka jest prawda przed ślubem pomocne chętne po ślubie zapominają o wszystkim być może urodzenie dziecka doprowadziło do amnezii dzisiaj dziewczyny są cwana i facet jest dla nich przystojny jak stoi na grubym portfelu.

90

Karol Max ~Karol Max (Gość)22.09.2018 22:16

Jak myślicie, dlaczego związki partnerskie, czy bycie singlem są tak promowane? Dlaczego dawny model rodziny jest sukcesywnie niszczony? Dlaczego państwo wspiera takie rozwiązania, w których z punktu widzenia zainteresowanych aż prosi się by nie tworzyć trwałej rodziny, bowiem nie opłaca się to finansowo, a ponadto przybywa tylko zobowiązań? Komu na tym może zależeć, patrząc na to pod kątem zmian społecznych?

64

97-300 97-300ranga23.09.2018 16:34

~gość (Gość)
No patrz... nie mam "srajfona",wręcz ich nienawidzę... Doskonale opisała pani współczesnych"mężczyzn".Pozdrawiam.

41

zastepcaasystentastraznikaparkingu ~zastepcaasystentastraznikaparkingu (Gość)22.09.2018 15:44

tu nie tylko chodzi o ksiedza i kase, tylko o to ze kobiety maja wymagania z kosmosu, same nie reprezentujac soba za wiele poza szybka obsługą swojego smartphona, rosnaca coraz bardziej kobieca hipergamia idący za tym materializm, oraz regresywny feminizm doprowadzaja do coraz mniejszej liczby szczesliwych i sensownych związków. Ale to nie jest tak że samo się to dzieje, media i otoczenie mają wpływ, a globalisci wiedzą by zniszczyć narody, tożsamośc i kulturę, najlepiej popsuć kobiety bo tak doprowadzi się w ostateczności do destrukcji narodu wcale nie w odległym czasie...

91

facet ~facet (Gość)23.09.2018 12:37

nigdy w zyciu niesiedzial bym z kobieta dluzej niz rok bez slubu, jezeli nie chce slubu to wypad i tyle

33

gość ~gość (Gość)22.09.2018 20:15

Moja synowa nie pracowała siedziała z dzieckiem w domu nic nie robi syn wraca z pracy po 16 a ona go pyta co będzie na obiad nic mamusia nie nauczyła nic potrafi jest cwana i wygodna.

75

gość ~gość (Gość)23.09.2018 04:24

Kiedy ja brałem ślub z moją byłą żoną, zrobiłem to z miłości i z chęci posiadania rodziny. Starałem się jak mogłem, praca zawodowa, po pracy budowa domu i gotowanie obiadów, sprzątanie, zajmowanie się dzieckiem... A ona poszła po macierzyński do pracy i poznała kochanka. Zrobiła rozwód twierdząc że mnie nigdy nie kochała. Sąd dziecko i tak matce przyznał, a ja płace alimenty i widuje się z synkiem dwa razy w miesiącu po dwa dni... Ojcowie nie mają żadnych praw.... Łzy mi się kręcą w oczach. Zmarnowane całe życie przez oszustkę, która mnie nie kochała, a ślub wzięła żeby mieć dziecko i kasę...

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat