Słyszeliście już? Anton znowu będzie dowodził polskim wojskiem!!! https://dorzeczy.pl/opinie/470868/kosiniak-kamysz-macierewicz-ma-zastapic-blaszczaka.html?utm_source=pushpushgo&utm_medium=push&utm_campaign=2023-08-15T13:32
Jestem bezpartyjny wezmę dzieciaki żonę i z czystej ciekawości pójdę na tej piknik.Wole aby moje dzieci oglądały sprzęt jaki służy do obrony ojczyzny niż parady l..t
Pikniki edukacyjne naukowe robcie a nie dzieciom pokazujecie sprzet do zabijania ludzi. Malo maja czarnego przekazu w tv?
Spiescie się oglądać leopardy, bo niedługo pozbędziemy się tego niemieckiego szsjsu.
A ten czołg Leopard to jakiej jest produkcji, bo nie wiem czy go podziwiać czy kazać go odesłać razem z jednym panem, który działa na nerwy prezesa, bo taki niepolski.
Podobno Błaszczak z Morawieckim chcieli pożyczyć samoloty od Ameryki przemalować i pokazać na paradzie w Warszawie jako nasze. Ci dwaj robią pośmiewisko z naszego kraju.
Obudź się POLSKO !!!
I po co to wszystko..po co to żelaztwo.nie lepiej pieniądze przeznaczyć na polaków zeby im sie lepiej żyło.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!