Trzeba się do takich sytuacji przyzwyczaić że jeden drugiego pod.......Państwo Pis i jego sygnalisci w ataku.
Poziom tego wygłupu wkrótce "dojrzałych" 19-latków poraża wprost. Porażka domu, porażka szkoły.
A Pani Nauczycielka niech korzysta z dobrodziejstwa sanatoryjnej kuracji - na zdrowie!
]Wszyscy narzekający są żałośni , jakby zabrakło im mleka Matki i tracą grunt pod nogami.
Wyrosło społeczeństwo roszczeniowe.
Gdzie szacunek , gdzie rozsądek itd.
Każdy ma swoje życie i swoje problemy.
HASŁO MŁODZIEŻY : SAMO ŻYCIE !!!
Nie no cy.. opadają. Normalni ludzie to by się cieszyli, że lekcji nie ma, a ci płaczą i donoszą na portal, jakby nie było ważniejszych treści. Na wyniki z matury pracuje się przez 3lata liceum, a nie miesiąc przed. Ci co mają zdać to i tak zdadzą, a reszcie to nawet kolejny rok nie pomoże.
nie chciałbym być w tych czasach nauczycielem, a jestem po filologi angielskiej, ale uderzyłem w pracę fizyczną bo po pierwsze lepsze pieniądze, po drugie trzymanie formy, po trzecie mało stresu, dzisiejsza młodzież to oszołomy do kwadratu, a nawet do sześcianu, po czwarte wakacje ferie itp. co z tego, ja dobrze popracuje 1,5 roku, a potem pół roku mam wolnego bo po prostu mnie na to stać.
Jakim wartościom hołduje się w domu tych uczniów, skoro z takiego powodu pobiegli na skargę do dziennikarzy?
Jakie trzeba mieć plecy, żeby na portalu epiotrków pisać u leczeniu jakiegoś nauczyciela.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!