metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)03.06.2016 06:16

Milusiński ten zwierz :)))

183

cynik ~cynik (Gość)03.06.2016 07:50

do Witka. "Łosie" i tzw "jelenie" często idą na "odstrzał" właśnie przez ZUS i urzędy skarbowe. Sam padłem od takiego "strzału"...i powiedziano mi że mam trochę z "łosia" i trochę z "jelenia"... a jednak w mieście żyję.

180

Witek ~Witek (Gość)03.06.2016 07:22

Wlazły do miasta to odstrzelić i po problemie

431

Zanzi ~Zanzi (Gość)03.06.2016 08:36

Cytuję:
Na łosie skarżą się leśnicy

Odwrotnie zapewne też ;)
Najlepiej zagarnąć wszystkie tereny dzikich zwierząt dla siebie, a potem się dziwić, że zwierzęta przychodzą do miasta...
W przyszłości wszystkie zwierzęta będą jedynie oglądane jako eksponaty w muzeach, a dzieci na wycieczce będą się dziwić, że "takie stwory chodziły po świecie" ;)

150

Grek Zorba ~Grek Zorba (Gość)03.06.2016 15:22

W okolicach Białegostoku łosie chodzą jak w Kanadzie i nie słyszałem jakiś głupich łosi- wręcz same mądre tam łosie! a u nas na wsi problem z łosiami!

20

dwa (ł)osieły ~dwa (ł)osieły (Gość)03.06.2016 15:48

I trafił swój na swego, z reguły tak się to kończy.

20

Płatnik ~Płatnik (Gość)03.06.2016 21:05

"drugi padł w okolicach ZUS-u"...jakoś mnie to nie dziwi

90

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)03.06.2016 23:13

Cytuję:
Kiedy układaliśmy uśpionego łosia i zawiązywaliśmy mu racice, okazało się że nie wszystkie odruchy zostały do końca wyłączone - mówił w radiowym Maglu Zbigniew Skrzek, lekarz weterynarii. - Na moje nieszczęście jedno uderzenie odnóża trafiło mnie w rękę

Oj tam, z dwojga złego lepiej, że łoś kopnął w weterynarza, a nie w kalendarz. ;)
A pan Skrzek sam sobie winien, bo jako weterynarz (i myśliwy, co jakoś myślowo trudno mi połączyć), powinien liczyć się z taką opcją i zachować większą ostrożność.

Cytuję:
Na łosie skarżą się leśnicy, którzy podkreślają że zwierzęta te niszczą młode drzewa

Las to nie tylko drzewa, ale też i fauna. Co to za leśnik, co widzi tylko drzewa? Las trzeba postrzegać jako całość.
Bonus - kawał o naleśniku i dżemie:
Leży leśnik na leśniku i drzemie...
;)

40

kapusta ~kapusta (Gość)05.06.2016 16:21

głupi łoś on nawet nie wie jak się chodzi!!!!

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat