metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wędkarz ~wędkarz (Gość)09.10.2008 17:15

W powiecie piotrkowskim to tylko RYBY nie BIORĄ ;-)

00

adf ~adf (Gość)09.10.2008 17:25

Ja jeszcze nie słyszałem o lekarzu który by nie pił i nie brał w łapę.

00

Pacjent, ktory nie daje ~Pacjent, ktory nie daje (Gość)09.10.2008 22:24

Cytuję:
Ja jeszcze nie słyszałem o lekarzu który by nie pił i nie brał w łapę.

Co innego slyszec, a zupelnie co innego wykazac, drogi kolego.

00

zdrowy z wyboru ~zdrowy z wyboru (Gość)10.10.2008 09:21

jak świat stary zawsze brali i jeśli nic nie ulegnie poprawie w służbie zdrowia to niestety sam chętnie DAM w razie potrzeby !bo to rząd ogranicza środki na leczenie a nie lekarz !!!wiec jesli człowiek ma sytuację dramatyczną i stoi przed wyborem :CZEKAM ^6 M-cy na poważny zabieg albo dam i czekam 1 m !to chyba naturalne że chcemy siebie lub bliskich ratować i DAJEMY ! wiem oni składali przysięge !a czy ktoś odważy się głośno powiedzieć jakie łapówy biorą w naszym sejmię !???

00

motyl ~motyl (Gość)10.10.2008 09:35

Nie tylko słyszenie, to się widzi, jak bezczelnie łapówek żądają, jak biorą. Jak to sprawdzić? Nic prostszego. Podobno takie marne grosze zarabiają? Niech w takim razie wykażą skąd maja takie majątki? Z tej skromnej pensyjki? Bardziej zakłamanego środowiska nie widziałem.

00

Pacjent ~Pacjent (Gość)10.10.2008 17:20

Ludzie a może by wreszcie przestać się zastanawiać ile powinno się dać? I nie dawać. A ja wciąż słyszę od każdego to : ile dałam albo ile by wypadało dać. I nikt nigdy nie żądał ode mnie żadnych pieniędzy w kopercie. Powiadam nie daję. A jak potrzebuję pilnej pomocy, no cóż idę prywatnie i płacę to na co każda strona się zgadza-według ustalonego cennika.
Nauczcie się tego wreszcie bo sami dajecie lekarzom a potem macie pretensje.

00

z wyboru ~z wyboru (Gość)10.10.2008 21:55

szanowny pacjencie masz w 100% RACJĘ

00

zdrowa ~zdrowa (Gość)04.02.2009 20:59

do PACJENTA! ciekawe jak bedizesz potrzebowal pilnie operacji... tez pojdziesz prywatnie? Prywatrnie to mozesz isc po recepte, bo jak ci wykona badania, to i tak je zrobi na lewo w spitalu a ty zaplacisz za wizyte. jak spadnie ci nieszczesci ena glowe i wykonanie zabiegu uzalezni od pieniedzy ktore dasz w kopercie. to sie przekonasz jak to naprawde w szpitalach jest. podrawiam i rozumu zycze.

00

gonia27 ~gonia27 (Gość)21.07.2009 00:29

Ja byłam operowana przez tego lekarza i operacja wypadła pomyślnie.Uratował mi nogę,chodzę bez problemu,nie utykam i wszystko jest ok.Jestem mu wdzięczna:)

00

pacjent ~pacjent (Gość)21.07.2009 08:43

"gonia27" napisał(a):
Ja byłam operowana przez tego lekarza i operacja wypadła pomyślnie.Uratował mi nogę,chodzę bez problemu,nie utykam i wszystko jest ok.Jestem mu wdzięczna:)

A ile od ciebie wziął?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat