Kolejna bzdura powtarzana w kółko chyba z nadzieją,że powtarzane kłamstwo stanie się prawdą... Lekarze "ze wschodu" jadą do pracy w Rosji. Tam też są większe pieniądze,na lekarzy się nie pluje, a język ten sam...
Narzekasz a nie pojedziesz bo tu Ci dobrze ze swoja wypłata!Jak lubisz być szczery do bólu to napisz ile masz etatów i ile wynosi Twój zarobek miesięczny.I nie baw się słowami tylko napisz! Gwarantuje Ci że pewnie wielu by się zrobiło przykro gdybyś wszystko ujawnił!Wy w klanie nie dacie sobie zrobić krzywdy!!!Niestety!!!
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi-nie można krytycznie wyrazić się o pracy lekarzy biznesmenów?-co przestaną nas leczyć czy postawią złą diagnozę?-zapamiętajcie komuna już minęła i zbankrutowała.Są jednak lekarze z powołania ci młodzi.Taki prawidłowo rozpozna chorobę i chociaż pacjenta zbada i przeprowadzi wywiad-nie jestem traktowana jak zło konieczne!
A Ty ile zrobiłeś dla polskiej służby zdrowia?
Jeżeli chcecie uzyskać informację o ewidencjonowanych dochodach radnego i jego statusie materialnym za pełny 2013r.to proszę wejść na stronę Rady Miasta Piotrkowa ;Biuletyn Informacji Publicznych:-Oświadczenia majątkowe radnych-gwarantuję że będziecie usatysfakcjonowani.
Rozumiem. Szkoda przekonywać nieprzekonywalnych. Cała prawda i tak w końcu wyjdzie na jaw. Ciekawe tylko komu bedzie wtedy głupio?
"Zostajemy po godzinach" a to ciekawe co Pan doktor Winarski powiedział. Sama byłam świadkiem jak młody chłopak, który zgłosił sie do doktora Winiarskiego usłyszał na poczekalni właśnie od Pana doktora, że on pracuje do 18.00 i o 18 to on juz jest zupełnie gdzie indziej i jak zdązy to go przyjme. Ciekawe jaki jeszcze lekarz ( kolega ) by go napewno przyjął??? pediatra??? Kpina. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.
Czyli zachowujesz się jak typowy dohtor z PZ chyba któremu ciągle mało!!!Byłem pewien ze się nie pochwalisz swoimi etatami a co za tym idzie wypłatą. Wszystko w temacie :)))
Ja mam spokojne sumienie. Pracuję ciężko i uczciwie.Płacę podatki. Ale jak to zwykle bywa najwięcej krzyczą ci, którzy maja coś do ukrycia.Dalsza dyskusja wymyka się poza cywilizowane normy. Koniec.
Jeśli chcecie znać zarobki Pana Winiarskiego to proszę:
HIPOKRATES: 89.192,48
Szpital: 68.106,29
Radny: 11.580,00
Umowa zl.: 843,00
W sumie: 169.721,77 zł
źródło: http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20141014130341eevld955xuua.pdf
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!