metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)09.01.2015 12:07

"SkarbnikNFZ" napisał(a):
zatrudnić lekarzy ze WSCHODU

Kolejna bzdura powtarzana w kółko chyba z nadzieją,że powtarzane kłamstwo stanie się prawdą... Lekarze "ze wschodu" jadą do pracy w Rosji. Tam też są większe pieniądze,na lekarzy się nie pluje, a język ten sam...

42

ares1 ~ares1 (Gość)09.01.2015 12:14

"P51" napisał(a):
Tam też są większe pieniądze,na lekarzy się nie pluje

Narzekasz a nie pojedziesz bo tu Ci dobrze ze swoja wypłata!Jak lubisz być szczery do bólu to napisz ile masz etatów i ile wynosi Twój zarobek miesięczny.I nie baw się słowami tylko napisz! Gwarantuje Ci że pewnie wielu by się zrobiło przykro gdybyś wszystko ujawnił!Wy w klanie nie dacie sobie zrobić krzywdy!!!Niestety!!!

72

Skarbnik-NFZ ~Skarbnik-NFZ (Gość)09.01.2015 12:26

Prawdziwa cnota krytyk się nie boi-nie można krytycznie wyrazić się o pracy lekarzy biznesmenów?-co przestaną nas leczyć czy postawią złą diagnozę?-zapamiętajcie komuna już minęła i zbankrutowała.Są jednak lekarze z powołania ci młodzi.Taki prawidłowo rozpozna chorobę i chociaż pacjenta zbada i przeprowadzi wywiad-nie jestem traktowana jak zło konieczne!

61

xx ~xx (Gość)09.01.2015 12:47

"77" napisał(a):
Czy władze Piotrkowa beda w tym roku wspomagac finansowo sekte Owsiaka ??

A Ty ile zrobiłeś dla polskiej służby zdrowia?

43

Skarbnik-NFZ ~Skarbnik-NFZ (Gość)09.01.2015 12:51

Jeżeli chcecie uzyskać informację o ewidencjonowanych dochodach radnego i jego statusie materialnym za pełny 2013r.to proszę wejść na stronę Rady Miasta Piotrkowa ;Biuletyn Informacji Publicznych:-Oświadczenia majątkowe radnych-gwarantuję że będziecie usatysfakcjonowani.

61

P51 ~P51 (Gość)09.01.2015 12:59

"ares1" napisał(a):
Narzekasz a nie pojedziesz bo tu Ci dobrze ze swoja wypłata!Jak lubisz być szczery do bólu to napisz ile masz etatów i ile wynosi Twój zarobek miesięczny.I nie baw się słowami tylko napisz! Gwarantuje Ci że pewnie wielu by się zrobiło przykro gdybyś wszystko ujawnił!Wy w klanie nie dacie sobie zrobić krzywdy!!!Niestety!!!

Rozumiem. Szkoda przekonywać nieprzekonywalnych. Cała prawda i tak w końcu wyjdzie na jaw. Ciekawe tylko komu bedzie wtedy głupio?

44

aaa ~aaa (Gość)09.01.2015 13:47

"Zostajemy po godzinach" a to ciekawe co Pan doktor Winarski powiedział. Sama byłam świadkiem jak młody chłopak, który zgłosił sie do doktora Winiarskiego usłyszał na poczekalni właśnie od Pana doktora, że on pracuje do 18.00 i o 18 to on juz jest zupełnie gdzie indziej i jak zdązy to go przyjme. Ciekawe jaki jeszcze lekarz ( kolega ) by go napewno przyjął??? pediatra??? Kpina. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.

131

ares1 ~ares1 (Gość)09.01.2015 14:35

"P51" napisał(a):
Rozumiem. Szkoda przekonywać nieprzekonywalnych. Cała prawda i tak w końcu wyjdzie na jaw. Ciekawe tylko komu bedzie wtedy głupio?

Czyli zachowujesz się jak typowy dohtor z PZ chyba któremu ciągle mało!!!Byłem pewien ze się nie pochwalisz swoimi etatami a co za tym idzie wypłatą. Wszystko w temacie :)))

72

P51 ~P51 (Gość)09.01.2015 15:08

"ares1" napisał(a):
Czyli zachowujesz się jak typowy dohtor z PZ chyba któremu ciągle mało!!!Byłem pewien ze się nie pochwalisz swoimi etatami a co za tym idzie wypłatą. Wszystko w temacie :)))

Ja mam spokojne sumienie. Pracuję ciężko i uczciwie.Płacę podatki. Ale jak to zwykle bywa najwięcej krzyczą ci, którzy maja coś do ukrycia.Dalsza dyskusja wymyka się poza cywilizowane normy. Koniec.

37

BIP ~BIP (Gość)09.01.2015 15:43

Jeśli chcecie znać zarobki Pana Winiarskiego to proszę:
HIPOKRATES: 89.192,48
Szpital: 68.106,29
Radny: 11.580,00
Umowa zl.: 843,00
W sumie: 169.721,77 zł
źródło: http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20141014130341eevld955xuua.pdf

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat