metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
epiotrkow ~epiotrkow (Gość)06.03.2009 10:27

Ostrzeżenie: W jednym wątku można posługiwać się TYLKO jednym nickiem. Za łamanie tej zasady grożą sankcję w postaci czasowego zabanowania adresu IP.

00

do epiotrków ~do epiotrków (Gość)06.03.2009 11:41

A jakie mają być IP jak wszyscy piszą z jednego nadleśnictwa

00

klet ~klet (Gość)06.03.2009 11:53

IP-Interactive Pine

00

sprawiedliwy1 ~sprawiedliwy1 (Gość)06.03.2009 12:58

Na szczęście nigdy nie pracowałem w tym nadleśnictwie. Więc mogę uważać się za szczęściarza.

00

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)06.03.2009 13:05

"do-epiotrkow" napisał(a):
A jakie mają być IP jak wszyscy piszą z jednego nadleśnictwa

Nie tylko :)

00

Spisek ~Spisek (Gość)06.03.2009 18:02

Pan G czyści teren by dokończyć rozpoczęte interesy. Nie było można ze starą ekipą to wstawił nową, bardziej podatną na wpływy.

00

ocalony z rzeźni ~ocalony z rzeźni (Gość)07.03.2009 12:40

Skoro powiedziało się A wypada powęszyć i powiedzieć B. Dlaczego Pan X zrobił kontrole panu Y? Pan X rozpoczął swoje inwestycje, które przerwał awans. Podwładni w NP nie chcieli kontynuować ani sygnować swoimi nazwiskami interesów pana X. Było ciśnienie bo Pan X nie mógł wywiązać się ze zobowiązań. Nie było podatnego gruntu by przez kierownictwo NP bez ryzyka prowadzić swoje interesy. Podwładni nie dawali się zmanipulować. Brak możliwości wpłynięcia na kierownictwo NP. Trzeba było zrobić coś na gwałt , terminy nagliły i naglą bo trzeba coś podpisać. Co można zrobić kiedy nie można kogoś złamać? Pozostaje zwolnić. Trzeba jednak mieć powód. Było tyle kontroli i nikomu się nie udało. Trzeba zrobić taką kontrolę by coś znaleźć. Gdzie szukać? Wiadomo jeśli się gdzieś wcześniej pracowało. Jest jeden szkopuł, bo przestępstwa mie ma. Wystarczy jednak rzucić podejrzenie . Tylko, kto będzie się tym interesował po paru miesiącach?

00

Leśnik ~Leśnik (Gość)07.03.2009 15:56

Zabawne , że gazeta przysłużyła się organizatorowi czystek i dostarczyła mu idealnego pretekstu. Teraz przynajmniej będą mieli materiał by pisać o prawdziwych przekrętach w Nadleśnictwie.

00

obserwatorka ~obserwatorka (Gość)09.03.2009 14:23

"~Ciekawy " napisał(a):
Czytając wasze posty nam wrażenie , że Pan Sprawiedliwy1 ma straszny żal. Podziel się co ci ten O zrobił. Może byłeś jednym z tych, którym dużo darował, aż w końcu limit się skończył :)?

Drogi Ciekawy nie wiem czy miałeś kiedykolwiek coś wspólnego z tym nadleśnictwem lub z panem O. Ja zgadzam się ze sprawiedliwym. Jaśnie wielmożny pan hrabia O. nie potrafił z ludźmi współpracować ani ich docenić i uszanować. Wyróżniał lizusów niekoniecznie dbających o dobro lasu zaś pracowników z prawdziwego zdarzenia, którzy nie uginali przed nim karku i nie wykazywali służalczej postawy gnębił i poniżał. Jeśli według leśnika tak zachowuje się dobry przełożony takiego Wam życzę. Pozdrawiam serdecznie:)

00

Zołza 2 ~Zołza 2 (Gość)09.03.2009 15:54

Skoro każdy się wypowiada o Panu O dodam swoje 5 gr. W przeciwieństwie do poprzedniczki nic nie mogę zarzucić temu Panu. Ile ludzi tyle opinii. W dużej firmie zawsze znajdzie się niedoceniana owieczka. Tylko czy inni oceniają , jako owieczkę, czy jako zołzę :)? Znając pana O stawiam na zołzę :).

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat