9000 to raczej kurniczek, a nie kurnik :) Może pomylili się o jedno zero?
W lesie niech se zrobi ferme z dala od skupisk ludzkich przynajmniej 5 kilometrów. Kto pozwala takie fermy sytuować w osiedlach. Niech każdy kto zatwierdza lokalizacje takiej fermy powinien 1 dzień obowiązkowo zostac wysłany w okolice takiej fermy od rana do wieczora. Powdycha powiertze to się następnym razem zastanowi.
a co w przypadku gdy ferma powstała zanim tam zrobiło się osiedle i wtedy to były tereny rolnicze !!!
Kto wymyślił taką bzdurę? Prziecież wiadomo jak się żyje blisko kurnika.Latem należy zapomnieć o otwarciu okna, masa much i różnych gryzoni. Najlepiej wiedzą na ten temat mieszkańcy PLATINIUM
Wiem o czym mówisz ale to ludzie są głupi bo chyba każdy osioł widzi co jest wokół miejsca gdzie zamierza mieszkać.
Widać idiotów nie brakowało by się tam stawiać. Zgraja idiotów po fakcie głupoty zabrała się za osobę, która swój biznes miała tam lata świetlne wcześniej, więc ja nie widzę problemu. Prawo powinno odrzucać każde pozwy wyrzucenia właściciela fermy.
Ludzie myśleć gdzie się budujecie. Starych drzew się nie przesadza.
Oj wiadomo wiadomo,chociaż mieszkam w mieście moja cudowna sąsiadka na swojej prywatnej posesji hoduje nie tylko kurki ale także zmutowane perliczki i inne kuro podobne wynalazki....smród,wierzcie,latem tragizm.
No ale podobno wytwarza mikroklimat :)
Do klet , czytaj ze zrozumieniem chodzi o budowę nowego a nie już istniejącego.
Dobra rada ale Tobie bardziej się przyda jak mnie.
Chyba, że czytać nie umiesz ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!