skoro argument uwazasz jako żal...płacę kase i mam prawo dojechać i wyjechać
do strajkującyh-dlaczego nie chcecie zrozumieć mieszkańców,którzy muszą przeparkowywać,przeciskać się,planować dowóz dziecka do przedszkola,do pracy we wtorek,piątek?hala jest uciążliwa tylko przez blokowanie ulicy,nikt nie mówi o handlu...ps a do tego najwiekszego krzykacza-proponuje tu pomiieszkac 1-miesiąc,a póżniej się udzielać...notabene kupiłem mieszkanie za gotówke,płacę czynsz-to dlaczego 2 dni w tygodniu jestem zablokowany,no dlaczego
Dojechać do bloków nie można. Dobrze, że zostanie ograniczony ten targ.
Nareszcie ktoś dobrze pomyślał. Takie targowisko powinno być w innym miejscu. Piękny budynek Biedronki jest zasłonięty obrzydliwymi kramami. Obwieszone kramy chińszczyzną. Już dawno powinny zniknąć z tego miejsca.
Przenieść to targowisko!!!! Paskudnie wygląda jak targ na wsi!!!!!Zdzierstwo straszne!!!!!! Bałagan!!! Smród!!!! Dojechać do bloków nie można!!!!!!!
Radny Cebotka głosował przeciw targowisku bo ja powiedział "były naciski" - ta ja się pytam jaki z niego radny ? Nie ma swego zdania ? Ulega wpływom i namowom? Wstyd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!