Ja marzę kiedy to się skończy - my w naszym bloku to stragany mamy praktycznie na balkonach!!
Panie Janik, czy to jest ta sama akcja co w Sulejowie z S12???
bo wszystko wskazuje na to że tak właśnie jest, więc zachowaj pan twarz i nie pompuj sztucznie protestu. wstydz się panie janik takiej populistycznej postawy, ale czego można się po panie spodziewać?
A Z DRUGIEJ STRONY - GDZIE SĄ PRACOWNICY Z IZBY SKARBOWEJ Z KONTROLĄ PARAGONÓW FISKALNYCH???
https://www.facebook.com/groups/157691434801034/permalink/634188233818016/?app=fbl . Polecam zobaczyc piekny widok. Piekna hala zero blokow i problemów.
właściciel budynku Hali tak bardzo jest za handlującymi - przecież ma jeszcze trochę miejsca, niech wynajmie im lokal - będzie wilk syty i owca cała, nie rozumiem też dlaczego handlujący nie chcą iść na Modrzewskiego ja tam, chodzę na zakupy i nie narzekam!!
nie wiem skąd ten brak zrozumienia, że ludzie walczą o swoje miejsca pracy . Darmo nic nie chcą. Często całe rodziny z tego żyją. Gdzie mają pójść ???? W tym mieście nie ma fabryk i dużych pracodawców - w ogóle niedługo niczego nie będzie.
Jak z wami rozmawiać, skoro wy umiecie tylko krzyczeć i buczeć. Jak rozmawiać z kimś, kto w momencie, gdy jest jeszcze czas na rozmowy, przyprowadza pod urząd taczkę? Ja się nie dziwię, że nikt nie chce z wami rozmawiać. Jakiego macie lidera, tak jesteście postrzegani. Na własne życzenie.
Przecież już prawie wszyscy wiedzą, że na miejscu targowiska mają powstać apartamentowce. Także odpowedzcie sobie sami dlaczego prezydentowi i cześci radnym tak bardzo zależy na likwidacji targu.
Jak najbardziej jestem za likwidacją targowiska, bo to co się dzieje we wtorki i piątki to jakby przenieść się w daleką przeszłość. Patrzeć na to nie można, nie mówiąc o przejściu, gdzie skrawkiem chodnika, krawężnikiem trzeba się przemykać, żeby z rana dojść do pracy. Natomiast wracając trzeba omijać śmieci wirujące na wierze przy hali. Jest tyle sklepów, gdzie w przyzwoitych warunkach można zaopatrzyć się w tekstylia, obuwie itp.
Przyklad, wjazd od mieszka, tyle lat miasto bralo pieniadze za miejsce ktore wyznaczylo i oznakowalo. To zdium zgotowal takie problemy mieszkańcom. Bo pan Szokalski to jak drogi walec. Tylko niszczyc i podnosić ceny. Wystarczy poprzenosis te miejsca z ciągów komunikacyjnych. A nie wyrzucac na święta i zostawiać bez pracy. Nie jest Balcerka, z ktorego wszyscy uciekli bo zero klientów. Pomyślności
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!