To miasto się cofa woda najdroższa w regionie teraz podatki, a co mamy za to ? Niudolniakow przy kor.ycie od lat
A ja robię zakupy tygodniowe na bazarze na ul Bawełnianej jest dużo taniej niż na ul Targowej,
To jest kpina podnoszą ceny rezerwacji. Nie dość że płacisz za rezerwację to pobierają placowe. Koszty rosną ? Jakie koszty ? Po rynku nawet śmieci nie są zbierane
Jest teren po starym PKS niech tam sobie zrobią rynek, autobusy i tak już prawie żadne tu nie zakręcają...
Ostatnio chciałem kupić buty... cena na targu prawie jak w sklepie, a że nie było mojego rozmiaru, to handlarz na siłę próbował wcisnąć numer większe... twierdząc że będą dobre. Przymierzylem, były za duże, ale on cały czas próbował mi je sprzedać. Żenada...
a do kogo macie zal idżcie zalić się do prezesa Robin Huda co biednym zabiera a bogatym daje,toż gołym okiem widać że miasta na psy schodzą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!