Czytając pewne komentarze można stwierdzić....Polak Polakowi wrogiem. Ludzie nie potrafią się normalnie porozumiewać. Istnieje tylko zawiść, zazdrość itp. A nasi rządzący...no cóż...chyba żaden komentarz nie trafia.
Rzadko kupuję rzeczy na targu (z wyjątkiem owoców i warzyw), bo irytuje mnie jak ledwo zdążę podejść do straganu i coś chce obejrzeć, a handlarz od razu próbuje coś sprzedać. Nie ważne, że coś mi się nie podoba, jest za luźne albo za ciasne... w ich oczach wszystko jest idealne. Byle sprzedać. Ceny? Porównywalne ze sklepami. Paragon? Zapomnij. Reklamacja albo wymiana towaru? Osobiście nie miałem problemu, ale słyszałem różne historie. Prxymierzalnia? W aucie, albo na kartonach za straganem...
Bardzo dobrze. Tak wybraliście podczas wyborów to teraz płakać i płacić.
niech handlujacy z hali zrezygnują z tego handlu.na wszystko ich stać nie wydaja paragonów A ceny z kosmosu!!!
Rezerwacja, placowe, gruntowe, miejscowe, dzierżawne, odstępne, drogowe, paliwowe, akcyzowe, specjalne, dochodowe, pitowe, citowe, co jeszcze? Podatek piotrkowski, trybunalski, mediateczny, bugajski, strawski? Klimatyczny na Wierzejach? Proponuję bazylikowy, bo mniejszy.
Jest powiedzenie! lepszy lichy handel niż najlepsza robota.Znam przypadki ze płacze chłopina i mówi!cytuje; ,,daj mi ludzi " a on i jego córka po handlu towar świeży dowozili do boxu bo wszystko zeszło.I o czym mowa?!
Podwyżki podwyżkami a wy uczciwie wydawajcie paragony za zakup towaru od was!
z każdej strony dusi się ludzi chcących utrzymać swoją pracą rodzinę, a z drugiej wydaje się pieniądze tych samych ludzi na mało racjonalne cele nie mówiąc o otoczce decydentów i innych temu podobnych
A może radni obniża lub zrezygnują ze swoich diet żeby ratować budżet,
W końcu bycie radnym to praca dla społeczeństwa ( przyjaźniej w teorii)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!