Wielka szkoda , że w naszym kraju nie ma organizacji skupiającej kolekcjonerów kufli. W Niemczech są takie -"Alte Germanen ", "Die Krugsammler" a ich członkowie znają się , wymieniają eksponaty , oglądają kolekcje innych zbieraczy.
Zamiast marudzić i żałować, to je załóż :)
A znajdzie się na tym forum ktoś , kto ma poważną kolekcję i zechce się ujawnić , wymienić doświadczenia , pokazać eksponaty?
Witam, piękna kolekcja. Mam taki kufel po dziadku. ma dla mnie wartość pamiątkową. I jest z polskim nazwiskiem:-)))
mam pytanie, gdzie mozna naprawić przykrywkę do kufla? Jest urwana i chciałbym ją profesjonalnie przymococwać.Będę wdzięczny za pomoc.
Posiadam kufel z czsow 1935 1945 zz postacia Hitlera na mosieznym deklu tez jest jego poostac sa tez fastyki i znaczki ss wiec wstawic na aukcje go nie mogie a jest napewno cos wart
Dzień dobry, posiadam kolekcję ok. 350 kufli którą chcę sprzedać. W kolekcji kufle ceramiczne, szklane, cynowe, drewniane o różnorakiej tematyce. Zdjęcia na maila. Szukam poważnego kolekcjonera zainteresowanego kupnem. Kontakt zuk80@tlen.pl
Posiadam kufel znaleziony pod podłogą z 1909-1912 przedstawia marynarzy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!