przecież im płacą od godziny lub od kilometrów, a nie od zrobionej roboty!!
A jeśli chodzi o niepełnosprawnych to pod ośrodkiem "Szansa" totalny kibel!
Prosiłabym o odśnieżanie parkingów przy blokach i ulicach. U mnie spod bloku jest ciężko wyjechać. Już dwa razy się w tą zimę zakopałam na parkingu przy bloku.(Belzacka koło ronada przy garażach).
Po rejestracjach!
Jedź na parking biedronki, na pewno nie zaparkujesz. Wejdź do środka zobaczysz góra 10 osób.
na ul. Gałczyńskiego również nie ma jak przejechać czy wyjechać z parkingu , a parking przy Domowskiego tez zasypany. porażka co sie dzieje w tym Piotrkowie.
ul.ul.Mickiewicza i Cmentarna.
Corocznie, po większych opadach śniegu następuje znaczne zwężenia tych i tak niezbyt szerokich ulic przez wały zalegającego śniegu na styku chodników i jezdni.
Dochodzi nawet do tego,że ul .Cmentarna przy dojeździe do ul.Wojska Polskiego zwęża się z tego powodu jeszcze bardziej...
Ale myślę,że taka sytuacja występuje także na wielu innych ulicach.
Zima obnaża niewydolnośc administracji samorządowej i krajowej...
Mniejsze osiedlowe uliczki to już w ogóle nie ruszone.
Jak jedzie traktor z pługiem to pług nad ziemia.! A ludzie chca sie dostac do pracy.!!
nie można przejechać Narutowicza od Dzielnej do hotelu Vestil.
Tam też mieszkają ludzie .
Najlepsze w "odśnieżaniu" Piotrkowa są traktorki z zamontowanymi pługami. Traktorki sobie jadą, spalają paliwko, ba pługi mają zamontowane ale po co pług opuścić żeby zbierał śnieg ważne ze wyjedzie i pojezdzi. Pozdrowienia dla Panów w niebieskich traktorkach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!