Parking wokół Kwadratu ...pług przejechał a i owszem ale snieg trzeba wywiezc a nie zasypywac nim stojace na parkingu auta do wysokosci rejestracji
Chodzę z dzieckiem na rehabilitację do ośrodka SZANSA na ul. Wysokiej od ul. Mickiewicza. Wojska Polskiego jako tako sie przejdzie, ale już cała długość wysokiej to jest tragedia. W tamtym tygodniu jak szłam z wózkiem to musiałam go praktycznie nieść, Gdy kółko wpadło na mulde śniegu to zjeżdżał gdzie chciał. W tym tygodniu już nie mogłam iść na piechotę, bo ścieżka zrobiła sikę tak wąska, że koła mi się tam nie chcą zmieścić. Każde zejście z chodnika na pasy to jest tragedia, bo wózek z dzieckiem muszę przenosić, a po to on ma kółka, żeby nim jeździć a nie nosić. O spacerach z niemowlakiem można zapomnieć gdy na chodnikach zalega śnieg, bo po prostu kółka grzęzną i wiem, że to nie jest tylko mój problem, ale każdej matki z małym dzieckiem. To wszystko to jest paranoja. Dlaczego przez to, że nikt nie chce się zająć dokładniejszym odśnieżeniem chodników mam zamknąć dziecko w domu? Może ktoś wreszcie coś z tym zrobi? Jak mam dziecko wozić na rehabilitację, skoro miasto, gospodarze bloków nie dbają o odśnieżenie chodników?
A ja uważam że jest ok,jeszcze nigdzie się nie zakopałem ,a ostatnio jeździłem po piotrkowie dużo i jest ok.Warunki zimowe bo zima jest jakby nie było.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!