W Bełchatowie promocja obejmuje urzędników parkujących za darmo cały dzień w centrum miasta, właścicieli piesków, które robią co chcą i gdzie chcą a SM nie chce tego widzieć a przecież przez bezpłatne parkingi w centrum Bełchatów traci grubą forsę
No, bez jaj! Czy to ja kazałem władzom Piotrkowa budować oczyszczalnię ścieków w oparciu o najdroższą technologię?
Czy to ja kazałem władzom Piotrkowa zaciągać kredyty na remonty dróg, których nie było?
Czy to ja przechrzaniłem grube miliony ofiarując czarnym i ich cwanym przydupasom miejskie nieruchomości?
Czy to ja kazałem kupować balony albo remontować bez sensu miejskie baseny?
Czy to ja kazałem władzom Piotrkowa tworzyć dziwne miejskie instytucje i zatrudniać w nich setki znajomych królika (chociażby: zarząd dróg)?
Czy to ja kazałem władzom Piotrkowa zatrudniać w urzędzie przydupasów, których jedynym obowiązkiem było pobieranie wynagrodzenia (pamiętacie aferę z pewnym bubkiem - partyjnym przyjacielem świntego w - nazwijmy to - tzw. referacie promocji?
Na te wszystkie wygłupy poszły olbrzymie pieniądze!
Nie piszcie jednak nigdy więcej, że to ja jestem winien sprzeniewierzeniu tej forsy!
Ciekawe czy mieszkańcy Piotrkowa choć raz okażą się mądrzy przed szkodą,tzn czy wreszcie ruszą się głosować przeciw klice pasożytów która ich okrada od wielu, wielu lat.
Jak patrzę na te gęby to mam odruch wymiotny dzięki serwowaniu tak śmierdzącej kiełbasy i tutaj potrzebny jest sanepid by ten syf wyeliminować.
Dziękuję za uwagę ale nikt nic nie prezentuje.
Jeżeli jakiś masaż pokaże mi dziś w max 10 punktach plan na kolejne 4 lata swojej nieudolnej pracy i doda do tego swój Honor, że jak gó.no zrobi to po 6mc zrezygnuje z koryta.
Tyle w temacie.
Kto głupi ten kolejnego darmozjada do żłoba dostawi by się upchał.
wybory powinny byc co roku, co cztery lata ludzie nie pamiętają nawet na jakie gówno głosowali, patologia w tych garniturach łazi
Bez komentarza. Posłuchajcie piosenki:
http://twojanuta.pl/mp3,1t6ob,andrzej-rosiewicz-do-zlobu-1.html
Największą kiełbasę wciska Miazek: http://d.naszemiasto.pl/k/r/1f/fa/51f6815187cee_o.jpg?1606535727
spójrz na swoją gębe gimbusie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!