a ja sie pytam kto wyraził zgodę na wykarczowanie tej trzciny w lini brzegowej?to nie pomoze a wrecz tylko pogorszy!!!!!!!to lepiej by było jakby wyczyscili dno stawu w tych miejscach co były nasze miejscówki do wędkowania,mułu,smieci,chwastów i glonów jest taka ilosć ze nie mozna wedkowac z dna tylko w toni a jak ktos chce wyczyscic to odrazu go strasza ze dostanie mandat za niszczenie lini brzegowej
Panie pseudo prezesie koła 12 gdzie syfu i patologi w środku jest tyle co w sejmie weź się za normalne i uczciwe rządy bo ludzie maja cie juz dość
Już dawno temu się wpisałem z tego śmietnika!!!!!i mogę się założyć że nadal prżyje stoliku siedzą te same dziadki co grają w karty i popijając 0.5.TV po to żeby obejrzeć sobie wiadomości lub filmik.ale jak człowiek chce się dowiedzieć czegoś o jakimś zbiorniku rzece to słyszy taką to odp od Marcinkowskiego można sobie w internecie poszukać
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!