Już dawno temu się wpisałem z tego śmietnika!!!!!i mogę się założyć że nadal prżyje stoliku siedzą te same dziadki co grają w karty i popijając 0.5.TV po to żeby obejrzeć sobie wiadomości lub filmik.ale jak człowiek chce się dowiedzieć czegoś o jakimś zbiorniku rzece to słyszy taką to odp od Marcinkowskiego można sobie w internecie poszukać
Panie pseudo prezesie koła 12 gdzie syfu i patologi w środku jest tyle co w sejmie weź się za normalne i uczciwe rządy bo ludzie maja cie juz dość
a ja sie pytam kto wyraził zgodę na wykarczowanie tej trzciny w lini brzegowej?to nie pomoze a wrecz tylko pogorszy!!!!!!!to lepiej by było jakby wyczyscili dno stawu w tych miejscach co były nasze miejscówki do wędkowania,mułu,smieci,chwastów i glonów jest taka ilosć ze nie mozna wedkowac z dna tylko w toni a jak ktos chce wyczyscic to odrazu go strasza ze dostanie mandat za niszczenie lini brzegowej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!