Ja o szpetnych plakatach i płachtach reklamowo-propagandowych wszelkiej maści zawieszanych na każdym prawie płocie, bez żadnej kontroli, a Ty o informacyjnych gablotkach, które obojętnie kto kazał postawić, to jakiś projektant przestrzeni miejskiej je opracował, jakiś rzemieślnik je wykonał, i wyglądają o niebo lepiej. Co to za porównanie?
Mówię Wam to ja ,ORMO-wiec v kategorii.
Stara sentencja łacińska mówi już, że: ten jest winien, kto ma z tego korzyść.
Banery mówią prawdę !!
A co może powiecie mi że jednak woda nie poszła o 11 % w górę ?
Jak tak chcesz mi napisać, to najpierw umów się z lekarzem i to skonsultuj...
TAK O 11 % POSZŁO W GÓRĘ
Czy to prawda, że niszczą Ci, dla których banery nie przyniosły skutku w referendum i teraz szukają alternatywnych sensacji? Może odpowie na to pytanie sam radny u którego przyczepka stoi na podwórku?
A jak władze Miasta maja panować ? Nawet im w głowach taki problem nawet nie zaświtał...skoro na prywatnej posesji prezia też stoi badziewny baner.
Tak właśnie szepczą na mieście.
Skąd znasz to środowisko?
Jeszcze raz: mój stary w ORMO nie był. A twój - zanim trafił do milicji to musiał być w ZOMO, bo umysł masz prosty jak zomowska blondynka, a gadasz jak zomowiec po akcji z użyciem gazów paraliżująco-rozweselających.
PS. Nie bądź chamem i zostaw w spokoju mojego ojca. Jak chcesz "dyskutować" to dyskutuj - ale na argumenty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!