Pan Jan stworzył tzw. "Komin" :) Reszta widać gdzie ma nasze sprawy
jak mają zadawać niezręczne pytania swojemu "dobroczyńcy i pracodawcy" ???
Poza panem Janem Dziemdziorą i Szymonem Miazkiem, wszystkim raz na zawsze dziękujemy!
Brawo Panie Janku!!!!Widać że mino wieku jest Pan idealnym radnym,człowiekiem dla którego liczą sie sprawy mieszkańców
I To Są RADNI ??
Kpina i żart !
Zmienić Władzę Natychmiast !
Ano, pan Jan ma największy "komin" na całym wykresie. Jest niczym Jonah Falcon pośród przedszkolaków. ;)
Mimo, że miłośnikiem SLD nie jestem, to podoba mi się aktywność i zaangażowanie pana Jana, bo przynajmniej widać, że swoją funkcję traktuje poważnie. A to zasługuje na szacunek.
Pomijając moje poglądy polityczne (nie jestem zwolennikiem SLD) to widać, że Radny Dziemdziora i Radny Miazek przynajmniej starają się interesować losami miasta.
I wolę takiego radnego z SLD, który pracuje i składa interpelacje niż radnego, którego poglądy są mi bliższe ale ich w ogóle nic nie robi.
Głosujmy na ludzi, a nie na partie!
Co, mimo wieku? Bez przesady. Co, to jest zgrzybiały starzec o lasce? 65 lat dziś to jeszcze daleko do starości. Poza tym, w formie fizycznej, że tylko zazdrościć...
Tylko Jan składa dużo interpelacji beznadziejnych jak na przykład kałuża na chodniku czy piasek na chodniku ze trawa o 10 cm jest za duża że barierka jest nie pomalowana z tych 229 jak by było 50 nie beznadziejnych to by było dobrze ale dobrze ze ktoś jest.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!