metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
nie jest dobrze ~nie jest dobrze (Gość)06.02.2010 11:49

Ten tekst powinno przeczytać CBA.

00

BLEKI BLEKIranga06.02.2010 12:53

CBA już to przeczytało...

00

motyl ~motyl (Gość)06.02.2010 13:09

"BLEKI" napisał(a):
CBA już to przeczytało.

Miejmy nadzieję, że wezmą się za tych cwaniaków z Pasażu Rudowskiego, co to publiczne pieniądze mają gdzieś (pytanie czy nie wpadły do ich własnych kieszeni).

00

okejpiotrkowianin ~okejpiotrkowianin (Gość)06.02.2010 13:18

Do Pana Tomasza:
Widać, że Pan Tomasz zaczął atakować. Jest to normalne, bo za tej kadencji nie był przy żłobie. W tamtej kadencji korytko było dostępne, wówczas nie przeszkadzało nawet to, że Pan Tomasz zbierał podpisy i bronił tych, których skazał Sąd, i twierdził publicznie, że ktoś jest niewinny.
Panie Tomaszu więcej.

00

zet ~zet (Gość)06.02.2010 16:22

Ale 18tysiecy kompów to jest cos :D na 33 metrach. kreatywnosci im nie odmówimy :) a wybory coraz blizej.....

00

szczepan ~szczepan (Gość)06.02.2010 16:46

No wiesz miniaturyzacja sprzętu komputerowego postępuje, więc kto wie ;)

00

kret ~kret (Gość)06.02.2010 22:24

Najwięcej w tej sprawie(i innych)zorientowany jest Munik,ale nic nie powie bo UM to ostatnia firma, która zechciała go zatrudnić w tym mieście.Po jego odejściu się będzie działo.

00

ananek ~ananek (Gość)06.02.2010 23:25

Wiemy, że partactwo i kolesiostwo to domena obecnego Pasażu i całe szczęście, że zostały już tylko miesiące, ale co potem? Przyjdzie następny koleś i kółko będzie kręcić się dalej. Jak wybrać takiego, który u schyłku kadencji będzie miał 70-80 procent poparcia? Czy taka osoba w ogóle jest w naszym mieście? Dużo pytań tylko odpowiedzi brak. A może zróbmy takie nasze, ludzi mądrych, którym Piotrków nie jest obojętny, prawybory internetowe. Jeżeli znacie właściwą osobę to ją tu zgłoście, a pozostali się do niej odniosą, wszystkie za i przeciw i może uda nam się wspólnie znaleźć Naszego prezydenta. Ja skoro to napisałem to niech mi wolno będzie podać pierwsze nazwisko Jacek Sokalski. Oczywiście osoby tej nie pytałem i zamieszczam jej nazwisko bez jej zgody.

00

edek ~edek (Gość)07.02.2010 15:46

Racja, ten Prezydent się wyjątkowo nie sprawdził.Dopuki nie będzie dobrego,akceptowanego przez większość mieszkańców włodarza należy wybierać co 4 lata innego.

00

piotrybun ~piotrybun (Gość)07.02.2010 22:13

widzę, że tutaj jest obecny Prezydent Miasta nie lubiany, czyżby inna opcja? A warto popatrzeć na prawdę

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat