Miejmy nadzieję, że wezmą się za tych cwaniaków z Pasażu Rudowskiego, co to publiczne pieniądze mają gdzieś (pytanie czy nie wpadły do ich własnych kieszeni).
Do Pana Tomasza:
Widać, że Pan Tomasz zaczął atakować. Jest to normalne, bo za tej kadencji nie był przy żłobie. W tamtej kadencji korytko było dostępne, wówczas nie przeszkadzało nawet to, że Pan Tomasz zbierał podpisy i bronił tych, których skazał Sąd, i twierdził publicznie, że ktoś jest niewinny.
Panie Tomaszu więcej.
Ale 18tysiecy kompów to jest cos :D na 33 metrach. kreatywnosci im nie odmówimy :) a wybory coraz blizej.....
No wiesz miniaturyzacja sprzętu komputerowego postępuje, więc kto wie ;)
Najwięcej w tej sprawie(i innych)zorientowany jest Munik,ale nic nie powie bo UM to ostatnia firma, która zechciała go zatrudnić w tym mieście.Po jego odejściu się będzie działo.
Wiemy, że partactwo i kolesiostwo to domena obecnego Pasażu i całe szczęście, że zostały już tylko miesiące, ale co potem? Przyjdzie następny koleś i kółko będzie kręcić się dalej. Jak wybrać takiego, który u schyłku kadencji będzie miał 70-80 procent poparcia? Czy taka osoba w ogóle jest w naszym mieście? Dużo pytań tylko odpowiedzi brak. A może zróbmy takie nasze, ludzi mądrych, którym Piotrków nie jest obojętny, prawybory internetowe. Jeżeli znacie właściwą osobę to ją tu zgłoście, a pozostali się do niej odniosą, wszystkie za i przeciw i może uda nam się wspólnie znaleźć Naszego prezydenta. Ja skoro to napisałem to niech mi wolno będzie podać pierwsze nazwisko Jacek Sokalski. Oczywiście osoby tej nie pytałem i zamieszczam jej nazwisko bez jej zgody.
Racja, ten Prezydent się wyjątkowo nie sprawdził.Dopuki nie będzie dobrego,akceptowanego przez większość mieszkańców włodarza należy wybierać co 4 lata innego.
widzę, że tutaj jest obecny Prezydent Miasta nie lubiany, czyżby inna opcja? A warto popatrzeć na prawdę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!