metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Pierre D. ~Pierre D. (Gość)22.08.2020 19:15

Ja mam gdzieś rok szkolny. Obawiam się jedynie tego, że będzie jeszcze głupiej, niż jest. A czytając wypowiedzi szkolnych dyrektorów i reszty odpowiedzialnych za ten cyrk wnioskuję, że niestety, ale będzie głupiej. Jak minister zaproponuje, by dzieci w szkole nosiły na głowach wiaderka, to dyrektorzy pewnie temu przyklasną. Taki to mamy poziom kadry w szkołach.

65

gość ~gość (Gość)22.08.2020 18:21

Podziękujcie krzysiowi.

00

Polina ~Polina (Gość)22.08.2020 14:46

Miałam, przeszłam i zaliczyłam miesiąc wolnego. Zero objawów. Bajka

22

k ~k (Gość)22.08.2020 13:01

Jeśli otworzą szkoły to daje max miesiąc jak będą zamykać. W Niemczech po 3 dniach pojawiły się problemy i jak słyszę zamykają klasy. Teraz liczba zakażeń dochodzi do 1000 a co będzie jak ludzie wrócą z wakacji.

42

gość ~gość (Gość)22.08.2020 16:19

Ktoś usuwa komentarze ....

30

gość ~gość (Gość)22.08.2020 15:39

Odpowiadam na pytaniem w tytule artykułu
Najbardziej nauczyciele

33

lola ~lola (Gość)22.08.2020 10:02

W marcu przy 200-300 zakażeniach dziennie dzieci przeszły na kilka miesięcy na zdalne nauczanie, a teraz gdy sięgamy 1000 a będzie jeszcze więcej - to posyłamy dzieci do szkół. Gdzie tu logika? Koronawirus już nie jest straszny? Dzieci mogą nie zachorować, ale mogą roznosić wirusa. Co w takim przypadku, gdy dzieci mieszkają z dziadkami? Ryzyko ich zachorowania jest ogromne. Dzieci spędzają w szkole niemal pół dnia oddychając tym samym powietrzem co inni i dotykając tych samych rzeczy - klamki, biurka, krzesła i poręcze. Jak szkoły chcą zminimalizować ryzyko zakażenia? Przecież nikt nie będzie co przerwa latał po szkole i dezynfekował wszystkiego, a dzieciom nie wolno dotykać chemikaliów. Kilka godzin dziennie mają siedzieć w rękawiczkach i maseczkach? W niektórych sp w Piotrkowie nauczyciele koniecznie chcą by dzieci wróciły do szkoły, bo nauczanie indywidualne tam się nie sprawdziło. Niektórych nauczycieli komputer gryzie. Na ich decyzji spocznie teraz ryzyko zarażeń naszych dzieci.

126

ebola ~ebola (Gość)22.08.2020 14:18

epidemia bezobjawowej grypy

81

wiesiek ~wiesiek (Gość)22.08.2020 12:48

W Moszczenicy gimnazjium zamknięte.Dzieci w podstawówce będą się ściskać w ciasnych klasach.
Pan Wójt postawił na swoim.

23

gość ~gość (Gość)22.08.2020 12:23

Zlikwidować obowiązek nauki! Cały czas dzieci i młodzież będą mieć wolne. A wiadomo, że niewykształconym narodem lepiej się manipuluje i rządzi!

72

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat