Powinien to wyremontować Andrzej Pol, Waldemar Matusewicz albo Michał Rżanek. Swoją drogą wszyscy mieszkańcy na epiotrkowie wypowiadają się anonimowo. Mało profesjonalnie to wygląda.
Tam w ogóle jest paranoja, trochę większy deszcz i robi się ~10cm bajoro po całej długości wiaduktu. Miałem taki przypadek, że chciałem tamtędy przejechać podczas deszczu to zanim wjechałem to musiałem wyjść z auta i sprawdzić jak wysoki jest poziom wody.
A Pana Prezydenta Chojniaka juz to nie dotyczy?Ciekawe spostrzeżenia masz :))) no ale w sumie może i racja bo ten nadaje się na uroczystości kościelne tylko :)))
Warto wyremontować ten odcinek, bo rzeczywiście kiepsko wygląda.
mol - czemu nie idziesz za moda...??? teraz modne jest obarczanie wina innego pana niz tych ktorych wymieniles :)
Jakie obarczanie?jest Prezydentem Miasta i odpowiada za miasto.No ale niestety jakoś mu to nie wychodzi :(((
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!