kolejny dyżurny trol z magistratu,ile wam chojniak płaci za pisanie?
Szukasz kobieto problemów,uważaj.
Szkoda, że autorzy tej ulotki nie maja odwagi i nie podpisali się pod nią. Innych krytykować potrafią ale anonimowo... Ciekawe co Wy zrobicie dobrego dla nas mieszkańców skoro taki poziom prezentujecie...
Jakim prawem ten PIOnek polityczny wypowiada się w imieniu innych Piotrkowian ? STOP obłudzie i fałszerstwu !!
masz rację,ja też nie dałam nikomu takiego pełnomocnictwa,żeby w moim się wypowiadał !!!
PIOnkowie sami się wykończą, dotknie ich Boża Sprawiedliwość. Niech wiedzą, że mieszkańcy wyrazili swoją wolę już w referendum. 16 listopada mieszkańcy pójdą i zagłosują na pana Chojniaka.
Chyba trzeba zgłosić to do Prokuratury!!! to ubliża nam wszystkim !!! Pokazali ,,klasę,,,ale niestety tylko na to ich stać.
Podobne hasła były na lotnisku. Wiec podejrzewam, że jest to kampania wyborcza Pana, który chyba też kandyduje do rady miasta. Szkoda, że nie ma odwagi się pod tym podpisać. Śmieszy mnie opisywanie, że miasto jest zadłużone. A które w Polsce nie jest. Poza tym to ja mam inne zdanie co do naszego miasta, a nie popieram żadnej władzy w tym mieście. Wiec czuję się urażony takimi bzdurami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!