metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kazik ~Kazik (Gość)18.03.2021 20:29

Wiadomo znana piotrkowska firma je budowała a gdzie oni robią to niestety same fuszerki i wcale mnie to nie dziwi. W okolicy robili na jednej wsi chodnik porażka zapada krawężniki za wysoko a stanąć na początku wsi i spojrzeć po linii krawężnika to widać ,że nikt trzeźwy przy tej robocie nie był odnośnie budowy chodnika.
Kto to to dopuszcza takich partaczy do roboty i gdzie są ci co robili odbiór to mnie zastanawia

90

Emon ~Emon (Gość)18.03.2021 15:10

Gówniano zostało wykonane i tyle. Wielka lipa jak całe te Miasto...

141

cenzorze przepuść ~cenzorze przepuść (Gość)18.03.2021 13:54

Cytuję:
Uszkodzona kostka

Z załączonych fotek wynika, że to część jezdni, wykonanej z kostki, uległa uszkodzeniu. Kostka, jako kostka granitowa jest cała. Uszkodzony jest tylko pas wewnętrzny pasa ruchu. Rodzi się pytanie, dlaczego brak oznakowania o uszkodzeniu. Pokazana sytuacja zagraża bezpieczeństwu ruchu.

120

Maggie ~Maggie (Gość)18.03.2021 11:18

Mieszkam na Zalesickiej i to rondo jest uszkodzone od dawien dawna

180

his. ~his. (Gość)18.03.2021 10:55

Mam nadzieję ,że po remoncie "remontującym" owe rondo dotrwa ono przynajmniej w dobrym stanie do końca kadencji miłościwie nam panującego i spółki.
PS. Miasto nie poniesie kosztów....czyli słaba jakość wykonania ,naprawa gwarancyjna czy taka "mowa uspakajająca"?

123

go?ć_anna ~go?ć_anna (Gość)18.03.2021 10:54

No ja napewno nie naprawie bo nie jeżdżę tamtędy.

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat