Mam nadzieję ,że po remoncie "remontującym" owe rondo dotrwa ono przynajmniej w dobrym stanie do końca kadencji miłościwie nam panującego i spółki.
PS. Miasto nie poniesie kosztów....czyli słaba jakość wykonania ,naprawa gwarancyjna czy taka "mowa uspakajająca"?
Mieszkam na Zalesickiej i to rondo jest uszkodzone od dawien dawna
Z załączonych fotek wynika, że to część jezdni, wykonanej z kostki, uległa uszkodzeniu. Kostka, jako kostka granitowa jest cała. Uszkodzony jest tylko pas wewnętrzny pasa ruchu. Rodzi się pytanie, dlaczego brak oznakowania o uszkodzeniu. Pokazana sytuacja zagraża bezpieczeństwu ruchu.
Gówniano zostało wykonane i tyle. Wielka lipa jak całe te Miasto...
Wiadomo znana piotrkowska firma je budowała a gdzie oni robią to niestety same fuszerki i wcale mnie to nie dziwi. W okolicy robili na jednej wsi chodnik porażka zapada krawężniki za wysoko a stanąć na początku wsi i spojrzeć po linii krawężnika to widać ,że nikt trzeźwy przy tej robocie nie był odnośnie budowy chodnika.
Kto to to dopuszcza takich partaczy do roboty i gdzie są ci co robili odbiór to mnie zastanawia
Tiry zawracające popsuły rondo, gdyż kostka jest mała a nie duża i za 2, 3 miesiące będzie to samo po poprawieniu ronda chyba że wymienia na kostkę dużą.
robiliscie im już test PCR na koronawirusa, bo inaczej nie odróżnicie czy mają kowida bądź grype, bez tego nie da się odróżnić w żaden inny sposób czy mamy jedno bądz drugie, więc może to jedno i to samo
Cenzor musi się nieźle napocić żeby żeby za wiele krytyki nie przeszło w stronę gospodarza hahaha - kolejny filmik nagrany pozdr
Rondo zostało zniszczone przez nielegalnie przejeżdżające tamtędy ogromnej wagi "tiry". Stało to się przed remontem ul. Zalesickiej. Wiem to dokładnie, gdyż często korzystam z tej Ulicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!