metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ilidan ilidanranga23.03.2014 13:31

ja czekam na ludzi z RN
bo ci powyzej to nie maja pomyslu naPolske, a poslowie z palikociarni to juz patologia spoleczna

52

proszę pisać dokładnie ~proszę pisać dokładnie (Gość)23.03.2014 14:44

Ukrainka z obywatelstwem polskim dzięki ślubowi z Polakiem. To jedno. Drugie: były komendant wojewódzki w Łodzi Karcz Tadeusz; czego były komendant wojewódzki - Policji, Straży Pożarnej, ZHP, Stowarzyszenia "Strzelec",.... itd. itp.- czego komendant, do tego były. Trzecie - To nie ma u Twoich Ruchanych posła co lubi za kołnierz nie wylewać, tylko prowokacyjnie jakaś poznańska ardyzdka? Lista ściganych. do maja mamy emocje i świństwa w mediach, a od maja do października kolejny wyścig ściganych do samorządów. Ten i przyszły rok będzie przes....ep!..eh!..ups!prześmieszny!!! Oczywiście.

71

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)23.03.2014 15:57

Cytuję:
Na listach najważniejszych ugrupowań z Łódzkiego znajdują się także osoby z b. województwa piotrkowskiego

Ale dla kogo te 5 wymienionych ugrupowań jest najważniejsze?
I jakie znaczenie ma, skąd kandydaci są? W PE nie można niczego załatwić dla swojego regionu. Jeśli jakiś kandydat będzie twierdził, że załatwi dla swojego miasta czy powiatu to czy tamto, to będzie oznaczać, że albo nie ma pojęcia, co będzie tam robił, albo że z premedytacją kłamie. Obie opcje takiego kandydata dyskwalifikują.
Ja zamierzam poprzeć ugrupowanie pana, który mówi wprost, że pojedzie tam tylko po to, by rozpieprzyć UE od środka wykorzystując do tego unijne pieniądze.
A ci, co myślą, że twór o nazwie UE da się jeszcze zmienić na lepsze (czyli zagłosują na przedstawicieli wymienionych tu 5 prounijnych ugrupowań), to po prostu są bardzo naiwni i będą bardzo mocno zawiedzeni. Jeśli myślą, że gorzej jak jest obecnie już być nie może, to zapewniam: może. A do tego jak będzie, to każdy się przyłoży w wyborach - zachęcam do myślenia "przed", a nie "po".

33

janusz ~janusz (Gość)23.03.2014 18:37

czy ktoś oprócz rodzin,znajomych tych osób z list i ludzi partyjnych chodzi na tego typu wybory ??

51

97-300 97-300ranga23.03.2014 19:08

sld-kgb?

45

97-300 97-300ranga23.03.2014 19:14

"prosze-pisac-dokladnie" napisał(a):
Ukrainka z obywatelstwem polskim dzięki ślubowi z Polakiem. To jedno. Drugie: były komendant wojewódzki w Łodzi Karcz Tadeusz; czego były komendant wojewódzki - Policji, Straży Pożarnej, ZHP, Stowarzyszenia "Strzelec",.... itd. itp.- czego komendant, do tego były. Trzecie - To nie ma u Twoich Ruchanych posła co lubi za kołnierz nie wylewać, tylko prowokacyjnie jakaś poznańska ardyzdka? Lista ściganych. do maja mamy emocje i świństwa w mediach, a od maja do października kolejny wyścig ściganych do samorządów. Ten i przyszły rok będzie przes....ep!..eh!..ups!prześmieszny!!! Oczywiście.

Stop komunie!

46

321 START ~321 START (Gość)23.03.2014 21:24

97-300 cie3bie powinno się wysłać do psychiatryka.

62

tutaj tutajranga24.03.2014 07:35

Ja marzę o PE. Nie byłabym gorsza od większości głów tam zasiadających. Ja chcę do PE.

40

popieram ~popieram (Gość)24.03.2014 07:53

"321-START" napisał(a):
97-300 cie3bie powinno się wysłać do psychiatryka.

Popieram. Odizolować od portalu epiotrkow.

41

cenzura ~cenzura (Gość)24.03.2014 08:39

Czy ten wpis ocenzurujecie i ukaże się na stronie? Często z "97-300" nie zgadzam się, gdyż pisze socjalistyczne głupoty. Nie oznacza to jednak, że należy osoby mające odmienne i inne poglądy od moich czy kogokolwiek innego cenzurować, jak chcą '321 START' i 'popieram'. Co chcecie powrotu cenzury i jedynie słusznych i obowiązujących reżimów? Bez wymiany różnych argumentów, na różne sprawy nie ma, nie było i nie będzie dyskursu w żadnym zakresie. Pytanie do 'epiotrkow' - podobno wczoraj, w niedzielę, 23.III.2014 był w P.T. europoseł z PiS Janusz Wojciechowski w MOK; na tej stronie brak jest informacji i relacji z tego spotkania, ba! nie było zapowiedzi o tym przedwyborczym mitingu; czyżby socjalistyczny europoseł był niewygodny na tej stronie; ciekawi chyba wielu Piotrkowian co za brednie socjalnego programu PiS mówił. Ciekawe czy ten mój wpis wykasujecie czy nie; było nie było jesteście pokrewni lewicowo z PiS i walczycie o tych samych wyborców.

15

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat