~cenzura - Nigdy nie negowałem innych poglądów jak moje, ale też nie ubliżałem innym.
Każdy ma prawo do wyrażenia swojej woli. Niestety ale "97-300" potrafi być w swoich wypowiedziach bardzo krytyczny, żeby nie powiedzieć że chamski. Na tym forum każdy może wypowiedzieć swoje zdanie, ale uważam że kultura dotyczy nas wszystkich. Nie toleruje chamstwa uprawianego przez osoby uważające się za wszystkowiedzące. Wczytaj się w te opinie, to może to zrozumiesz.
Zapomniałaś przysłowie "Jeśli wejdziesz między wrony..."?
Odnalazłabyś się tak od razu wśród tej międzynarodowej patologii? Może wpierw się w Tomaszowie zahartuj, a dopiero potem na głębszą, brukselską wodę? ;)
Kraść umiesz? Kantować? Przekręty robić? Łapówki przyjmować? Ludziom życie komplikować? Kretynizmy wymyślać? Spróbuj w ramach testu napisać instrukcję posługiwania się łyżką, albo zamiatania miotłą na co najmniej 15 stron - jeśli Ci się to uda, to masz szansę zrobić tam karierę... :D ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!