metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
maciekgrzybowski1309 maciekgrzybowski1309ranga26.07.2017 07:13

Pośle Telus jak słyszę z ust polityka PiS słowo dekomunizacja to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dekomunizujecie nazwy ulic, teraz próbujecie sądy, a swoją partię kiedy zdekomunizujecie? Piotrowicz, Czabański, Jasiński itd. Czy dalej wymieniać? Rozumiem, że wasz beton partyjny wyborców tego może nie dostrzega albo nie dociera to do nich, ale dlaczego reszta społeczeństwa ma cierpieć. Chciałbym też przypomnieć wystąpienie wymienionego wcześniej posła Piotrowicza z przełomu 2011/2012 kiedy to wychwalał sądy pod niebiosa. Przykładów waszych kłamstw można mnożyć.

2014

wyborca ~wyborca (Gość)26.07.2017 07:41

Czy PIS nie mógłby się najpierw sam zdekomunizować? Pan Piotrowicz (prokurator w PRL) jest tego sztandarowym przykładem (o wielu innych już nie wspomnę)

198

Siwy ~ Siwy (Gość)26.07.2017 08:12

Idioci popieraja PO przez 8 lat okradali Polakow i sprzedawali Polske

1014

Witek ~Witek (Gość)26.07.2017 08:26

To poseł Radziszewska powinna sprzątnąć bałagan zostawiony przez zwolenników PO. Na miejscu PI poszedł bym dalej z reformą odebrać imunitety posłom senatorom a w szczególności sędziom i prokuratorom. Parę dni temu w mediach podano otóż w stanach sędzia jechał na podwójnym gazie policja zatrzymała spędził noc w izbie wytrzeźwień a 3 dni później już nie był sędzia. Tam nie mają imunitetów jak u nas. Druga sprawa sędzia który bierze czynny udział w burdach ulicznych jak Prezes sądu najwyższego natychmiast powinien być wydalony z zawodu. Dlaczego cała opozycja ujada bo traci swoich obrońców w sądach a za nawoływanie do obalenia legalnego rządu sąd i wiezienie pora zrobić porządek w tym kraju raz a dobrze do czego podobne by sędziowie stanu wojennego orzekali nadal a wszystkie sprawy stanu wojennego z automatu powinny być weryfikowane skoro stan wojenny był nielegalny. Dekomunizuje się nazwy ulic które są mało szkodliwe dla społeczeństwa a główni winowajcy nadal piastują wysokie stanowiska

156

Czytelnik ~Czytelnik (Gość)26.07.2017 08:41

Głupszego pytanie nie można było zadać?

30

sdg ~sdg (Gość)26.07.2017 08:38

Bohdan Piętka - historyk i publicysta:
Weta prezydenta Dudy nie powstrzymały pełzającego puczu. Bo nie o żadne sądownictwo tutaj chodzi, ale o rozładowanie kryzysu migracyjnego w Europie Zachodniej i zniweczenie projektu Trójmorza, który Niemcy uznały za niebezpieczny dla planu federalizacji Europy. Dlatego Merkel i Soros chcą doprowadzić do zmiany rządu w Polsce.
(ale skąd Radziszewska miałaby to rozumieć?)

147

97-300 97-300ranga26.07.2017 08:59

Drugi sort.

72

zejdzcie na ziemię ~zejdzcie na ziemię (Gość)26.07.2017 09:18

Tu nie chodzi o żadną demokracje, konstytucję czy sądy, a chodzi o te miliardy dojone z Polaków, których teraz za rządu PIS już nie będzie oraz interesy Niemiec i Rosji. Najważniejsza jest kasa, a nie jakieś tam wolności szaraczków i obojętnie czy popierają prawicę czy lewicę. Robią was w ciula.

81

gość ~gość (Gość)26.07.2017 08:38

PO to partia prawników, dlatego rozumiem ich rozgoryczenie całą tą sytuacją, raptem wszystko się im urwie. sam jestem sceptycznie nastawiony do niektórych działań partii rządzącej, ale akurat reforma sądownictwa jest nam obywatelom potrzebna.
protestujących pozdrawiam i życzę więcej zdrowego rozsądku

106

znafca ~znafca (Gość)26.07.2017 09:23

ja mam rację! i moja racja jest najważniejsza!

52

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat