zdecydowanie Kamil z Atos super i dużo tłumaczy .Nauczyłam się u niego więcej na dodatkowych niż na całym kursie u pewnego pana z Olimpu. Polecam naprawdę.
Polecam Macieja z Atos uczy fajnie i jest super cierpliwy super szkola naprawde polecam zdalam prawko za pierwszym razem :)
Ci którzy mieli zajęcia z jednym instruktorem nie mają porównania, więc nie powinni komentować. Ja robiłem prawko dość długo (długa choroba, noga w gipsie, matura),więc sprawdziłem kilku Panów z Atosu. Najlepszy okazał się mój imiennik Maciek. Wszystko super wytłumaczy! Największą porażką był Irek, który gada bez składu i ładu, do tego nie ma prawka- bo mu zabrali.
Paweł i Mariusz z ATOSA to są najlepsi instruktorzy. Pełny luz a zarazem zaangażowanie w naukę i pełna profeska
Ten "Pan Bora" od Prawicy Razem??? Kierowca autobusu??? Łysy z wąsem??? Weryfikacja pełna i jasna http://www.bip.piotrkow.pl/upload/201502100837208q4e2j568q57.pdf , więcej słów nie potrzeba. Przerost formy nad treścią
"Dejta se już spokój" z tym wypisywaniem, kto najlepszy. Tydzień chyba na to wystarczy spokojnie ;)
Według mnie i moich znajomych (zdaliśmy za pierwszym razem) jest Pan Marian Sokołowski z "Moto-Fan" Nie ma lepszego od niego. To człowiek, który potrafi nauczyć jeźdźić.Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!