Prowadziłem działalność w tym mieście. Ze względu że byłem z innej opcji politycznej i zlecane przez prezydenta kontrole nonstop nenkające. Urzędnicy buli wysyłani co sami stwierdzali że muszą. Efekt. Zamknięta działalność kilka osób zwolnionych. Teraz pracuję za granicą, święty spokuj i dochody kilka razy większe. Prezydent oczekuje od przedsiębiorców wystawnych kolacji, prezentów itp. Jak ktoś to czyni to działa jeżeli nie to ma problemy i tyle co do noszenia na rękach.
W gminie Moszczenica otwiera się nowe tereny inwestycyjne a w tym pipidówku dopieprza się podatki !!!!
... takiego steku bzdur, bzdet i bredni dawno nie czytałem! o czym mówi "ta kobieta" wyrwana z rzeczywistości? sama siedzi na ciepłym stołku i wymyśla jakieś dyrdymały, które opowiada ludziom ... ciekawy jestem który to z piotrkowskich przedsiębiorców tak prężnie działa dzięki 'rozpieszczaniu" to samemu trzeba mieć pomysł, zdobyć środki i zaciśnięte zęby żeby czegoś się dorobić. Praca we własnej firmie to nie 8 godzin w biurze tylko nierzadko 14 godzin pracy na dobę. Jakie to inicjatywy z którymi wychodzi się do przedsiębiorców? Kobieto, ogarnij się! Masz co miesiąc pensyjkę i nigdy nie musiałaś martwić się czy masz z czego zapłacić zus, podatek i vat!
Ja również prowadzę działalność zatrudniam 11 osób i nie chcę nic od miasta-państwa oprócz jednego żeby mnie nie okradali na każdym kroku. Pieniądze na rozpasane zatrudnienie w sferze budżetowej najlepiej wyciągnąć od tych, który coś się chce. Obecny system jest chory patrząc na nasze podwórko po jaką cholerę tylu radnych??? o innych zbędny urzędnikach nie wspomnę. Ich produktywność jest zerowe są pasożytami żyjącymi za nasze pieniądze i taka jest prawda. Nikt w urzędzie nie wie co to oszczędzanie cięcie kosztów itd...bo po co oni myślą, że pieniądze się drukuje.
Pani Kierownik rozumiem, że stołeczek jest cieplutki i wygodny ........... odgniotów nie będzie .........
Zdaniem pani Szokalskiej biznes upada w całej Polsce i nowi inwestorzy się nie pojawiają, bo decydują o tym warunki ogólnokrajowe. Czy Pani była kiedykolwiek poza Piotrkowem? Bo dostęp do Internetu chyba Pani ma. Co za stek bzdur i redakcja opatruje to komentarzem "jak jest naprawdę?"
W Piotrkowie powinna być IKEA z racji magazynów! W pobliżu nich mogłoby powstać nowe centrum handlowe!
Karać gnębić w wolnych chwilach prześladować.Znam prywaciarzy od podszewki.Wiecznie im mało i wiecznie dokładają do interesu.Żenada
oszołomy, nie będzie żadnej Castoramy, otworzyli się w Pabianicach i Piotrków nie jest już żadnym priorytetem, normalnie farmazony, pamiętam jak miała się otwierać na wiosnę 2018, potem na zima/wiosna 2019 a teraz do końca 2021, haha, już możecie zapomnieć o tym że to w Piotrkowie powstanie, dam sobie rękę uciąć że nic z tego nie będzie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!