Pudzian fajny gosc do dzwigania zakupow z fajnej "Biedronki" dla wielu kobiet w codzdziennych zskupah tzw.Matek Polek a nie do polityki rozum nie ten rozum tylko moesnie.To jest to!
Wypowiedz z tym gburem ,to przyklad niskiej kultury jak u wodza Kukiza.Wspolczuje
jak będą JOWy to nie ma potrzeby robienia wyborów - u nas w okręgu wygra Macierewicz bezapelacyjnie. reszta głosów do wyrzucenia
Artur Ostrowski to super gosc takich nam wlasnie poslow potrzeba
Mam takie pytanie bo słyszę ciągle że pis jest przeciwko budowie elektrowni wiatrowych a jeden radny chyba takowe budował i jak to jest .
Cieszę się że wiecznie startujący Piotruś z pisu znów się będzie prężył .
Szczerze zagłosował bym na partie p. Kukiza. Jednakże irytuje mnie jedna rzecz u niego. Mamy sierpień i do tej pory praktycznie nie wiadomo kto będzie startował z jego list, nic nie wiadomo u niego poza JOW.
Żyjemy w demokracji jednakże nie podoba mi się stwierdzenie:
Skąd redaktor wie że się nie dostaną? czyżby ktoś podał wyniki wyborów? czy ktoś może już ktoś ustalił. Podobno w demokracji wszyscy mają równe szanse i mogą się dostać do sejmu.
Nowoczesna.pl to zwykły przekręt, i tylko idiota może na nich oddać głos (albo złodziej).
Gdyby społeczeństwo było mądrzejsze, to właśnie pozostałe trzy partie zebrałyby wszystkie mandaty.
A ponieważ ponad 90% wyborców to ignoranci (tudzież debile), to znowu do koryta powybierają PO, PiS, PSL i SLD. A później i tak będą biadolić i narzekać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!