Niedawno byłem w Warszawie.Zaparkowałem na parkingu obok dworca centralnego. Wykupiłem bilet na 30 minut o godzinie 17:40. Mogłem parkować do dnia następnego do godziny 08:10 (tak na marginesie bilet kosztował 1,50)
Naszym władzuniom to już naprawdę się w główkach poprzewracało. Żadna ekipa rządząca tym miastem nie była aż tak pazerna na pieniądze. Niech sobie parkomaty postawią przed swoją posesją i Urzędem Miasta i niech sami za to płacą! W żadnym innym mieście nie ma tylu parkomatów, co u nas. Jeżeli już są to gdzieś w centrum, a nie na każdej bocznej ulicy.
Niedługo to będą pobierać opłaty za wjazd do miasta, tak jak za przejazd po autostradzie. To jest po prostu chore! Ciekawe jak chcą ściągnąć tu inwestorów i turystów? Bo przecież mamy tyle zabytków.
Jak ta władza dalej będzie rządziła tym miastem, to nikt do nas nie będzie przyjeżdżał. Doprowadzą to miasto do ruiny.
Agatko1, i o to chodzi, o to chodzi. Dawno już pisałam, że to jest getto, a wadza odrealniona...
Ale o co chodzi w tym wpisie? Że mamy ceny takie jak w Warszawie? O tym już dawno wiemy. A w Kielcach i w Koninie jest 2 zł za godzinę, w dodatku w godz. 9-17, a nie 8-18, jak u nas.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!