a ja mam pytanie do władz miasta oraz do zarządcy parkometrów, DLACZEGO PO GODZ.18 NIE SĄ WYŁĄCZANE PARKOMETRY TYLKO NADAL KASUJĄ ZA BILET MIMO ŻE PO 18 NIE SA POBIERANE OPŁATY TO SAMO DOTYCZY DNI ŚWIĄTECZNYCH. i PROSZĘ NIE ODPOWIADAĆ ZE JEST TO TECHNICZNIE NIEMOŻLIWE DO WYKONANIA.
a ktoś rozważał moją kandydaturę do administrowania strefą??? jestem chętny
z kim i na jaki czas miasto podpisuje umowe na ceny jakie obowiazuja na strefie płatnego parkowania? pytam gdyz jakis czas temu czesc radnych chciala poddac pod glosowanie obnizke oplat to prezydent twierdzil ze aktualna umowa uniemozliwia obnizenie oplaty.
A jesteś znajomkiem Świętobliwego ? :)))
Coś jest nie tak.
Pomiędzy obydwoma wartościami jest różnica dokładnie 1,806192661%
Czyżby firmy się dogadały?
Intuicja, czy coś nie tak z tą informacją.
Bardzo proszę o więcej danych.
No to pobożny się wścieknie.Będzie musiał unieważnić przetarg.ALE JAJA!!!!!!!hahahahaha
Podmiot:Projekt Parking sp. z o.o. z Suchego Lasu (mówiono wcześniej że jest to firma z Poznania), ma własne parkomaty. Nie wiem ile. Ale większość. Tylko żeby z tym przetargiem nie było tak jak z oczyszczaniem miasta. Bo wtedy miasto powierzy pobieranie opłat z wolnej ręki tak jak jest z ZiOM-em.
Kto wie co to za podmiot ten "DOM" I. Maćkowiak A. Patura i Wspólnicy Sp. j. z Piotrkowa Trybunalskiego i na jakiej ulicy mają siedzibę. Bywa, że biuro firmy jest w walizce.
Mimo wszystko chyba lepiej,żeby firma była od nas niż obca.Pieniądze zostaną w Piotrkowie,a nie w Poznaniu.
Tylko docktor Marian zrobi to najlepiej.
Hu la li po polu i pili kakao
Hu la li po polu i pili kakao
Wszystkie pieniądze moje są:
Frank, Dolar, Euro, Jen,
na kieszeni dnie tam ich dom,
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!