Przyzwyczajaicie sie do takich drog,bo niedlugo wszystkie beda tak wygladac jak pis bedzie rzadzic.
Wreszcie ktoś się wziął za temat tej ulicy. W Piotrkowie wiele jest jej podobnych, ale ta jest chyba najgorsza. Warto nadmienić, że stan Świerkowej pogorszył się ostatnio na skutek robót drogowych przy nowym wiadukcie. Rozjeżdżali ją ciężkim sprzętem i zniszczyli totalnie
Jak co roku o tej porze na ulicach pojawiają się setki dziur. Na Wojska Polskiego na Szczekanicy na pasie od A1 do ronda Ofiar Rzezi na Wołyniu są 10 cm dziury. Spokojnie można uszkodzić zawieszenie lub koło po najechaniu na takie dziursko.
Ho, ho. I po co łaziki na Marsa wysyłają... W Piotrkowie co druga droga nadaje się dla łazikow. A i przy okazji można odwiedzić kosmicznie bajeczne eksponaty naukowe w Mediatece.
Stan ul. Świerkowej jest okropny. Dziurawa jak ser szwajcarski
Miałem tam fajne miejsce na spotkanie z koleżanką. Szkoda bo teraz ciężko dojechać
Po budują się w polu,a teraz płaczą że nie mają jak dojechać
My mieszkańcy bloków często wyśmiewani mamy asfalt i inne tam korzyści
Niestety muszę korzystać z tej ulicy. Robię to codziennie i nerwy mnie biorą jak tylko tam jestem. Stan drogi jest tragiczny, przejazd normalnym autem prawie niemożliwy! Nie wiem jak możliwe jest, że takie drogi w ogóle istnieją w tych czasach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!