To jest jedna wielka masakra a nie droga!!! Proponuję się przejechać i dopiero komentować.
Ta droga nie nadaje się do łatania już latem była łatana. Upłynęło paredni i znów były dziury.To trzeba wykorytowaç i zrobić drogę z prawdziwego zdarzenia.
Jak im źle to niech się złożą po 500zł od chałupy i tyle.Sie załata i po sprawie
Niestety muszę korzystać z tej ulicy. Robię to codziennie i nerwy mnie biorą jak tylko tam jestem. Stan drogi jest tragiczny, przejazd normalnym autem prawie niemożliwy! Nie wiem jak możliwe jest, że takie drogi w ogóle istnieją w tych czasach.
Po budują się w polu,a teraz płaczą że nie mają jak dojechać
My mieszkańcy bloków często wyśmiewani mamy asfalt i inne tam korzyści
Miałem tam fajne miejsce na spotkanie z koleżanką. Szkoda bo teraz ciężko dojechać
Stan ul. Świerkowej jest okropny. Dziurawa jak ser szwajcarski
Ho, ho. I po co łaziki na Marsa wysyłają... W Piotrkowie co druga droga nadaje się dla łazikow. A i przy okazji można odwiedzić kosmicznie bajeczne eksponaty naukowe w Mediatece.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!