Ale te interesa skończyły się z decyzją Kurii. On to juz się pakuje do drogi!
Nie chodziło mi o szok :))) Raczej o to że wyjedzie i będzie miał tzw święty spokój.Może nawet trafi do jakiegoś miasta które odwiedzał na wycieczkach z elytą :)))
Nie uciął, weźmy pod uwagę wszystkie lewe interesy, które robił pod osłoną kościoła akademickiego... Natomiast misjonarstwo chyba nie będzie dla niego szokiem, bo i tak już tyłek po całym świecie wozi... albo po prostu powita Watykan po przyjacielskiej znajomości...
media zrobiły swoje. 4 władza w formie. a co kiedy w końcu okaże się, że jest niewinny?
Juz chyba się uciął :)))
Zostanie wysłany na misje bo w Polsce już jest spalony!
Nie bójcie się, Bochyński i tak ma stały dopływ kasy... i tak prędko nie opuści Piotrkowa, możecie lizać mu tyłek dalej.
Jakaś zaraza? Następny ksiądz:
http://wiadomosci.wp.pl/martykul.html?kat=1019395&wid=16156994&ticaid=111a14#.Un0k5Lenxoc.facebook
W Faktach TVN podali, że powołana została komisja, która zbada przypadki pedofilii w kościele łódzkim, chodzi o dwóch księży: Bochyńskiego i Mordaki z Kluk.
Ksiądz zrobił tyle dobra dla kościoła sprowadził siostry DOminikanki mnie uczy siostra Emma.Otworzył Domino Hostel nie da się tego wybaczyć ? ;'(
czyżby jednak też pedofilia... niech teraz wstydzi się piotrkowska "elita" która chodziła na herbatki i wino do księdza... wielu dyrektorów szkół i placówek się z nim kumplowało, rządząca koalicja, brawo! teraz jesteście tak samo brudni... 3 tygodnie a w Piotrkowie po wywiadzie cisza... zmowa milczenia? Wstyd!
A ja się pytam księże Irku, a co teraz ze środowiskiem wiernych które stworzyłeś, w tym inteligencji gromadzącej się tradycyjnie u Panien? Co słusznie pisze red. Larecki dzisiaj:
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/serwisy/8024/2060584,bez-sciemniania-piotrkow-trybunalski-ponownie-stolica-polski,id,t.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!