Jako wicewojewoda łódzki bardzo dużo zrobił i osiągnął. Ok, były też potknięcia, ale kto ich nie ma? Nie myli się ten kto nic nie robi heh. Wydaje mi się, że i tutaj na tym stanowisku świetnie też sobie poradzi, bo zapału mu nie brakuje.
i to jest bardzo dobry wybór, bardzo duzo zrobił dla swojego regionu kiedy był wojewodą. Mlody człowiek i do tego rolnik! doskonale się sprawdzi na tym stanowisku.
Brawo! Gratki i wiele sukcesów życzę! A znając pana to na pewno się uda. Powiew świeżości potrzebny jest w tym resorcie. Fakt, że będzie miał pan pełne ręce roboty, ale na pewno zaradzi pan tym wszystkim problemom :) jestem tego pewna!!!
w końcu na stanowisku ktoś kto ma do tego kompetencje i siedzi w tym środowisku
szczerze kibicuję i życzę samych sukcesów
Szczególną uwagę zwraca Henryk Kowalczyk. Ostatnie wywody ekonomiczne minimum na Nobla i to nie piotrkowskiego.
Po co harować, wypruwać sobie żyły żeby utrzymać rodzinę na jakimś godnym poziomie.
Mogłem po studiach pójść w politykę, ciepłe posadki, raz się będzie za Gowinem, teraz za Kowalczykiem a później się zobaczy gdzie się wkręcić.
Bardzo dobrze to młody człowiek ,więc ma zupełnie inne myślenie, po drugie jest rolnikiem więc dobrze sie na tym zna , więc wie jak ma działać żeby było dobrze.
Przyboczny partii Gowina, trzeba zwracać szczególną uwagę na jego zachowanie, ponieważ partia ta niezbyt była lojalna .
Nie ma lepszego kandydata na to stanowisko jak właśnie rolnik który sam doświadcza trudów prowadzenia gospodarstwa rolnego w Polsce. Wie jakie z jakimi problemami borykają się rolnicy
Proszę proszę, kogo my tu mamy? Wreszcie swój człowiek zajmie się naszymi problemami. Mam nadzieję, że jako rolnik z krwi i kości stawi czoła większości naszych problemów :) liczę na to!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!