Jak wygrać z tym małym Panem?
- wystawić młodego wykształconego kandydata znikąd, który z uśmiechem na ustach i rzeczywistym szacunkiem dla wszystkich wyborców w towarzystwie tryskającej szczęściem żony/partnerki powie co zrobić żeby jego rówieśnicy nie uciekali z miasta a emeryci żyli godnie
-nie przeszkadzać obecnym prezydenckim zausznikom w składzie: antypromocyjny duecik:Paweł Tutejszy i Jajcuś-pseudoerudyta, Ocet, Naczelny Edukator od otwierania wyborczej limuzyny, Pani od nieracjonalnych i drogich inwestycji, Pani od żałosnej i nieciekawej miejskiej TV etc..
- ostatecznie odsunąć z królewskiego dworu ostatniego myślącego stratega(Stańczyka-Chochoła) Bogdana M.
- nie tracić energii na donosy i próby kompromitacji Cesarza. Skierować ją na przygotowanie dobrego przyszłościowego programu dla wspólnego kandydata wszystkich niemoherów.
Fin/The end
Nie chcem ale muszem przypilnować koryto dla siebie i moich wszystkich znajomych myślę że kościół mi pomoże.
Chyba sprawnym inaczej. W czasach, kiedy był wiceprezydentem, odpowiedzialnym między innymi za oświatę, podległy mu Referat Edukacji "zgubił" kilkadziesiąt dzieci, które miały iść do I klasy.
Większość z nas,urzędników magistratu ma dość tego człowieka,dlatego bez względu na konsekwencje będziemy głosować przeciwko Chojniakowi.
I nie jest prawdą,że piszą tu ludzie z Pasażu Rudowskiego,są jeszcze budynki UM na Starym Mieście i na Szkolnej.
Miej nas Panie Boże i to miasto w swojej opiece.
świetna wiadomość... I ja oddam głos na Pana Chojniaka... Moi najbliżsi również...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!