Pamięta się to , co chce się pamiętać - nie wiesz o tym?
Pan Prezydent Chojniak jest jedynie sprawnym urzędnikiem, jakim był za Prezydenta Matusewicza. Niestety brak mu przede wszystkim odrobiny charyzmy, jak miał jego przełożony - poprzednik. Kościelne glosy znów przeważą.
Jak on zostanie znowu prezydentem, to ja się z tego zadupia wyprowadzam..
To jest prezydent wszystkich mocherów. Tyle co on naobiecywał to juz jego a co zrobił dla mieszkańców? Miały być place zabaw dla dzieci przy TBS-ach i gdzie są? Są! dziury w drogach, brak chodników na osiedlach itp. Obiecanki cacanki. Dopiero jak sie coś stanie to prezydent rusza na podbój Piotrkowa. A i jeszcze kościoły są ale to przecież za mało. Sprzedać grunt za marne grosze pod budowę kolejnego kościoła w Piotrkowie to pan chojniak potrafi. Dba o mieszkańców ale tylko mocherowych. Panu juz dziękujemy.
No tak, jak to się mówi, "to nie jest mój prezydent", ja go nie wybierałam ;)
Jedyny realny kontrkandydat który może wygrać z Krzysztofem w II turze to JACEK SOKALSKI-ma wszystkie cechy przyszłego prezydenta Piotrkowa,których brak obecnemu-życzę powodzenia JA i wszyscy moi znajomi łącznie z MOK,oświatą i pozostałymi mieszkańcami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!