metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kooo ~kooo (Gość)11.11.2011 19:12

nie chce mi się malować :P już niedługo zobaczymy jak to będzie zrealizowane.
no tak są słupki na światła. stoją już od miesiąca prawie :)

00

loke ~loke (Gość)12.11.2011 09:36

co wy gadacie ze ludzie stoja w korkach najwiecej ludzi jezdzi trasa Łęczno-Kudzice .

00

Padre ~Padre (Gość)17.11.2011 15:14

ludziska, zamiast konfabulować poszukajcie w sieci danych przetargu na ten most, adresu nie pamietam ale jak szukałem to i znalazłem, jest kompletna dokumentacja budowy, wszystkie mapki i rysunki, drogi z Koła i Kałku beda naprzeciwko siebie i na tym skrzyzowaniu nie bedzie swiateł, za mostem bedzie skrzyzowanie z Łęczyńska ze swiatłami z wydzielonymi sygnalizatorami do lewoskretu i z automatyką żeby nie blokować ruchu na S12 jak od łęczna nikt nie jedzie albo czeka 1-2 samochody.Na moscie sa trzy pasy bo zacznie się środkowy pas do lewoskretu na Kałek.

00

MM ~MM (Gość)02.12.2011 20:56

ehhhhh, nawet siebie dostrzegam w tych korkach!!! Odbiło sie to na mojej psychice napewno i jedyne czego mnie nauczyły te korki, to CHAMSTWO na drodze!!! Bez tego nie dało rady poruszać sie po tym odcinku....

00

gość ~gość (Gość)21.02.2018 19:03

nikt nie odbiera tych njmeróe

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat