Panie czy Pani "XXX" pisz prawidłowo po polsku. Nie KUZKA a KÓZKA!! Bo kOza! Chyba jesteś Polakiem? Jak tak. To pisz poprawnie po polsku. Chociaż ortografie zachowaj.
Piękny pies;( szkoda ze wlasciciele nie potrafili jej upilnowac;( to My jestesmy ofpowiedzialbi
Widziałem takiego husky na przystanku w Rozprzy, chyba ze 2 tygodnie temu..
Domyślam się ze pies miał badz ma szansę przebywać w domu z ogrodem bo nie sądzę aby w Rozprzy były blokowiska a zmierzam do sytuacji,której byłam świadkiem gdzie właśnie pies rasy husky był trzymany w mieszkaniu w bloku i przez ponad 8godzin wył non stop.po godzinie miało się tej sytuacji serdecznie dość.uważam,ze nie każda rasa nadaje się na trzymanie w bloku...może czasem warto się zastanowić przed zakupem czy ma to sens...podobnie gdy powodujemy kolizje bądź wypadek to mimo iż prowadzimy pojazd to my odpowiadamy za skutki wydarzenia a nie auto...może i przy wyborze rasy zastanówmy się przed zakupem czy damy rade zaopiekować się tym konkretnym psem czy może wybrać inne zwierzątko do towarzystwa?
Mądrość psa i jego posłuszeństwo jest wprost proporcjonalna do mądrości jego właściciela.
Mam dwa hasky trzeba ich pilnować bo to urodzeni łowcy odpowiedzialność na właścicielu ,szkoda kózek
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!