ludzią pomagać a nie kotom polityka nasza ludzie głodują a zwierzęta takie jak blokowe koty zapomniały co to mysz itd niektóre panie renty wydają na jedzenie dla tych padlin
Takie głupoty piszecie - nie macie pojęcia zielonego jak p Fałek i Mrozińska są oddali dla zwierząt - wstyd ze takie jeszcze jest zacofanie w 21 wieku
Ja udostępnię piwnicę dla kotów.a pani niech ją potem sprząta z kocich śmierdzących kup. Dwa lata temu kocica okociła mi się w piwnicy na ziemniakach. 300 kg ziemniaków było w kocich odchodach i sierści. Wszystko musieliśmy wyrzucić.
o czym ty mówisz , te koty sa dokarmiane i potrafia z jednej michy zjesc ze szczurem ,ponadto okropnie cuchna i roznosza rożne razaki
czy taki wolnozyjacy jest odrobaczany , szczepiony i BEZPIECZNY dla otoczenia ??
po psach musimy sprzatac a po nich kto posprzata ??
leja gdzie popadnie , gołębie rozszarpuja w dosłownym tego słowa znaczeniu
NIECH CI DOKARMIACZE DO CHAŁUPY JE POZBIERAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ta, wpuszczać te sierściuchy do piwnicy a później smród w całej klatce... patologia, niech se pani fałek weźmie te kotety i u siebie trzyma jak taka mądra
Pamietam do dzis jak co pare dni spotykalem w bloku u mnie w mieszkaniu szczury , ( mieszkam na parterze ). Pamietam betonowanie dziur razem z szkłem, nic nie dało. Pojawiały sie po prostu znikad. Nawet gniazdo z malymi szczurami znalazlem pod kiblem, Szczur ukradl mi w tym celu rolke papieru toaletowego. I powiem jedno odkad zaczalem dokarmiac dzikie koty pod blokiem a wrecz jednego przygarnalem jest swiety spokój. ( minelo pare lat ) Raz na zawsze, i napewno decyzji wtedy podjetej na dzisiaj juz bym nie zmienił. A skoro ktos woli szczury niz koty to rownie dobrze moze sobie robic potrawke z tego pierwszego. Mysle ze przepisy na internecie sie jak najbardziej znajdą ..:) ( odwołuje sie do komentarzy mądrali sugerujacych chinskie zarcie z kotów )
Jak widać po komentarzach co niektórych "miłośników" kotów, są to tzw. debile. Nie dokarmiasz, to nie przeszkadzaj innym. Albo sam poluj na myszy i szczury. Jesteście dumni z siebie kpiarze?
Jestem przeciwko kotom. U mnie w bloku jest miłośników bez liku, w piwnicy i na osiedlu mnóstwo kotów, śmierdzi bardzo, nieprzyjemnie wchodzi się do bloku, w piwnicy ciężko wytrzymać. I to przez cały rok, nie tylko zimą. Ludzie wyrzucają z okien mnóstwo jedzenia, wygląda to co najmniej nieestetycznie i zapewne przyciąga też szczury. W poprzednim boku na Plater nie było kotów, nie było szczurów nie było smrodu. Było czysto i przyjemnie. Dlaczego nie można tak wszędzie?
Kotki są takie milusie tylko że bardzo pamiętliwe. Zrobisz im coś na złość to będą się na Tobie wyżywać. A pomysłów im nie brakuje i wtedy potrafią zatruć życie.
Więcej na http://sklave.manifo.com/aktualnosci
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!