metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wlodziooo ~wlodziooo (Gość)01.10.2016 18:43

pomogą im z pewnością chińczycy japońcycy itd lubią zwierzątka

58

kotolfil ~kotolfil (Gość)01.10.2016 16:09

Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum

525

mom ~mom (Gość)02.10.2016 10:49

Grażyna Fałek, prezes piotrkowskiego oddziału Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami - czy to ta Pani co zabrała kozy a pozostawiła koty. Wybiórcza opieka nad zwierzętami ......... jednego dnia psy, następnego gawrony, koty, itd.
Wszystko na co jest zapotrzebowanie w danej chwili ............

80

sklave sklaveranga02.10.2016 10:50

Kotki są takie milusie tylko że bardzo pamiętliwe. Zrobisz im coś na złość to będą się na Tobie wyżywać. A pomysłów im nie brakuje i wtedy potrafią zatruć życie.
Więcej na http://sklave.manifo.com/aktualnosci

75

Przeciwnik kotów ~Przeciwnik kotów (Gość)02.10.2016 15:24

Jestem przeciwko kotom. U mnie w bloku jest miłośników bez liku, w piwnicy i na osiedlu mnóstwo kotów, śmierdzi bardzo, nieprzyjemnie wchodzi się do bloku, w piwnicy ciężko wytrzymać. I to przez cały rok, nie tylko zimą. Ludzie wyrzucają z okien mnóstwo jedzenia, wygląda to co najmniej nieestetycznie i zapewne przyciąga też szczury. W poprzednim boku na Plater nie było kotów, nie było szczurów nie było smrodu. Było czysto i przyjemnie. Dlaczego nie można tak wszędzie?

1011

Człowiek to brzmi dumnie ~Człowiek to brzmi dumnie (Gość)02.10.2016 15:05

Jak widać po komentarzach co niektórych "miłośników" kotów, są to tzw. debile. Nie dokarmiasz, to nie przeszkadzaj innym. Albo sam poluj na myszy i szczury. Jesteście dumni z siebie kpiarze?

137

qqq ~qqq (Gość)03.10.2016 13:52

Pamietam do dzis jak co pare dni spotykalem w bloku u mnie w mieszkaniu szczury , ( mieszkam na parterze ). Pamietam betonowanie dziur razem z szkłem, nic nie dało. Pojawiały sie po prostu znikad. Nawet gniazdo z malymi szczurami znalazlem pod kiblem, Szczur ukradl mi w tym celu rolke papieru toaletowego. I powiem jedno odkad zaczalem dokarmiac dzikie koty pod blokiem a wrecz jednego przygarnalem jest swiety spokój. ( minelo pare lat ) Raz na zawsze, i napewno decyzji wtedy podjetej na dzisiaj juz bym nie zmienił. A skoro ktos woli szczury niz koty to rownie dobrze moze sobie robic potrawke z tego pierwszego. Mysle ze przepisy na internecie sie jak najbardziej znajdą ..:) ( odwołuje sie do komentarzy mądrali sugerujacych chinskie zarcie z kotów )

100

saddam ~saddam (Gość)02.10.2016 12:21

ta, wpuszczać te sierściuchy do piwnicy a później smród w całej klatce... patologia, niech se pani fałek weźmie te kotety i u siebie trzyma jak taka mądra

1211

sz ~sz (Gość)01.10.2016 17:41

dzieki kotom nie ma szczurow w piwnicy

131

bmw ~bmw (Gość)08.10.2016 20:57

o czym ty mówisz , te koty sa dokarmiane i potrafia z jednej michy zjesc ze szczurem ,ponadto okropnie cuchna i roznosza rożne razaki
czy taki wolnozyjacy jest odrobaczany , szczepiony i BEZPIECZNY dla otoczenia ??
po psach musimy sprzatac a po nich kto posprzata ??
leja gdzie popadnie , gołębie rozszarpuja w dosłownym tego słowa znaczeniu
NIECH CI DOKARMIACZE DO CHAŁUPY JE POZBIERAJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat